Of je nu net begonnen bent als ondernemer of al een goedlopend bedrijf hebt: haal alles uit posters, etiketten en ander marketingmateriaal voor je bedrijf. We laten je zien hoe je veranderingen bekendmaakt in moeilijke tijden, aantrekkelijke verpakkingen maakt voor je vernieuwde merk en nieuwe, belangrijke informatie deelt met je klanten.

SLIMME MARKETING

Denk verder dan een fysieke winkel. Automagneten zijn ideale en effectieve marketing voor onderweg, waar je ook bent. Plak ze op een zijdeur, de achterkant van een busje of gewoon allebei.
Bedrukte stickers geven tassen, dozen en meer een merkuitstraling met logo's, afbeeldingen of speciale boodschappen. Plak ze op je verzenddozen of verfraai je producten ermee. Onze aanpasbare stempels voegen een professionele touch toe aan je documenten, zodat je snel en efficiënt door kunt werken.

Aanbevolen voor jou

VERPAK IN STIJL

Met speciaal ontworpen verpakkingsmaterialen wordt zelfs de laatste stap in het koopproces een echte belevenis.

Laat zien dat je oog voor details hebt en maak indruk met bijpassende etiketten op papieren tassen of plak postetiketten in je bedrijfskleuren op je verzendingen. 

Aanbevolen voor jou

GEEF GERICHTE INFORMATIE

Goede klantcommunicatie is nu essentieel. Mag je klanten ontvangen? Gebruik dan vloerstickers om aan te geven wat een veilige afstand is tussen klanten.

Met posters en raamstickers kunnen klanten buiten al belangrijke informatie tot zich nemen. Informeer ze over nieuwe openingstijden en herinner bezoekers eraan een mondkapje te dragen met speciale Covid-19-borden.

Aanbevolen voor jou

Jouw marketing met borden met veiligheidsregels en meer

Val op in de menigte en gebruik elke stap in het koopproces om je bedrijf te promoten. Of je nu een van onze sjablonen gebruikt of zelf een ontwerp maakt, je marketingmateriaal kan nieuwe hoogten bereiken en verschillende doelen dienen. Borden en posters over afstand houden of een bord met 'Desinfecteer hier uw handen' herinneren klanten er op een vriendelijke manier aan. Met een slim ontwerp fungeren ze ook als in het oog springend bord voor iedereen die langs je winkel loopt. Gebruik ze om op te vallen en nieuwe klanten te werven.