Loading...

Posterstandaarden

Maak van je poster of menukaart een vrijstaande display met een stevige aluminium posterstandaard. Verkrijgbaar als losse standaard of complete set (standaard en unieke poster). Details bekijken

Fetching compatible options
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Installeer een handige posterstandaard voor lobby‘s, evenementen en meer.

  • Vrijstaande aluminium standaard
  • Verstelbare hoogte: 100-140 cm
  • Kliklijst
  • Doorzichtige beschermlaag
  • Geschikt voor 1 poster (A3-formaat)
  • Verkrijgbaar als losse standaard of complete set

Op zoek naar een manier om een poster te plaatsen waar geen muur is? Met posterstandaarden kun je belangrijke informatie delen in open ruimtes: kantoorlobby‘s, restaurants, outdoor evenementen en meer. Al onze vrijstaande posterstandaarden zijn voorzien van een verzwaarde voet en een lijst van 100 cm hoog, die versteld kan worden tot een hoogte van 140 cm. De kliklijst is geschikt voor een poster van A3-formaat en kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. Als je onze set van poster + standaard kiest, heb je alles wat je nodig hebt, maar je kunt ook alleen de metalen standaard bestellen.

Klaar om te bestellen? Kies de opties voor je posterstandaard die het best bij je passen. Als je de optie van poster + standaard kiest, helpen wij je bij het ontwerpen van een unieke poster. Als je klaar bent, gaan wij aan de slag met je bestelling en zorgen ervoor dat je een posterstandaard ontvangt die je direct kunt gebruiken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten