Loading...

Zitzakken

Maak een comfortabele ruimte voor je klanten en medewerkers. Full-colour drukwerk op duurzaam polyester in drie verschillende formaten. Details bekijken

Fetching compatible options
Grootte
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd

Geef je kantoor of evenementenruimte een fris accent met gepersonaliseerde zitzakken.

  • 3 formaten
  • Hoes van duurzaam polyester
  • Materialen voor binnen en buiten beschikbaar
  • Vulling van 100% EPS-granulaat
  • Garen en rits in bijpassende kleur
  • Dubbelzijdig, full-colour drukwerk

Op zoek naar meer karakter voor je werk- of evenementenruimte? Zitzakken zijn leuk, comfortabel en geschikt voor alle leeftijden en geven kantoren, bijeenkomsten in de buitenlucht en meer direct een heel andere uitstraling. Voeg je bedrijfslogo of een unieke illustratie toe en ontwerp opvallende zitgelegenheid voor een gezellige wachtruimte in je restaurant of spa, een ontspanningsruimte op kantoor of een unieke eyecatcher voor je bedrijf op beurzen en outdoor evenementen.

Onze zitzakken zijn verkrijgbaar in 3 formaten en 2 verschillende polyester materialen dat in de wasmachine gewassen kan worden. Het materiaal van 230 g/m² is waterdicht en geschikt voor buiten, terwijl de dikkere bekleding van 360 g/m² bedoeld is voor gebruik binnen. Welke optie je ook kiest, dankzij de vulling van EPS-granulaat voelt je stoel zacht en comfortabel aan.

Klaar om aan de slag te gaan? Kies eerst het formaat en het materiaal dat je wilt. Upload vervolgens je unieke ontwerp en voeg er je eigen details aan toe. Wij zorgen voor de rest en drukken je ontwerp professioneel af in full colour. Je zitzakken worden kant en klaar geleverd.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten