Loading...

Geef je merk een boost met een driehoekige zuil.

  • Keuze uit 2 formaten
  • Keuze uit 3 materialen
  • Vrijstaande display
  • Gemakkelijke montage
  • Opties voor binnen- en buitengebruik

Onweerstaanbaar om te zien
Op zoek naar een nieuwe manier om mensen in je winkel of naar je beursstand te krijgen? Onze driehoekige zuilen zijn gemaakt om op te vallen: op vakbeurzen, bij de ingang van je bedrijf of in een winkelcentrum om bezoekers naar je winkel te leiden. En je kunt heel veel informatie kwijt op deze vrijstaande zuil van 200 cm hoog. Schrijf op elk van de 3 kanten een andere boodschap om echt op te vallen.

Gemakkelijk te installeren display
Je logo onder de aandacht brengen, je sales promoten of aankomende evenementen aankondigen is heel gemakkelijk met deze driehoekige zuil. En met keuze uit 3 materialen vind je zeker de zuil die aan je eisen voldoet. Karton is geschikt voor binnen, kunststof voor binnen/buiten en akyprint voor permanente buitenreclame vanwege de duurzaamheid en weerbestendigheid. Alle 3 de materialen zijn lichtgewicht voor displays die gemakkelijk te plaatsen zijn en blijven staan zolang je ze nodig hebt.

Innovatief 3D-ontwerpproces
Klaar om een driehoekige zuil voor je bedrijf te ontwerpen? Onze 3D-ontwerpstudio begeleidt je bij het hele proces. Je kunt kiezen uit verschillende materialen en afwerkingen. Terwijl je op elk oppervlak van de display kleuren, afbeeldingen en tekst zet, kun je meteen bekijken hoe je driehoekige zuil eruit gaat zien als hij helemaal in elkaar staat. (Je kunt hem helemaal ronddraaien, zodat je de volledige 360 graden kunt bekijken.) Als je klaar bent, zorgen wij dat je bestelling professioneel bedrukt en verzonden wordt. Je ontvangt een driehoekige zuil die je direct in elkaar kunt zetten om de aandacht te trekken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten