Loading...

Val op met het elegante ontwerp van gebogen kartonnen displays.

  • 60 x 35 x 200 cm
  • Wit dubbelgolfkarton van 2,3 mm
  • Zeilvormig ontwerp
  • Montage via ineengrijpende delen
  • Binnengebruik
  • Levendig, full colour drukwerk

Maak een statement
Op zoek naar een nieuwe manier om mensen naar je winkel of beursstand te trekken? Onze gebogen kartonnen displays bieden een alternatieve manier om je bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Het elegante ontwerp en de moderne uitstraling kunnen gebruikt worden om de aandacht te trekken op allerlei locaties, zoals congressen, winkels, winkelcentra en beurzen.

Gemakkelijk te monteren en te plaatsen
Onze gebogen kartonnen displays zijn gemaakt van wit dubbelgolfkarton van 2,3 mm met een glad, wit oppervlak en een kern van dubbelgolfkarton. Ze zijn 200 cm hoog, 60 cm breed en 35 cm diep. Door de montage via ineengrijpende delen zijn ze gemakkelijk binnen een paar minuten in elkaar te zetten en te plaatsen.

Intuïtief ontwerpproces
Klaar om je gebogen kartonnen displays te ontwerpen? We hebben het heel gemakkelijk voor je gemaakt om in onze ontwerpstudio een mooi bord te ontwerpen. Terwijl je op elk oppervlak kleuren, afbeeldingen en tekst zet, kun je meteen bekijken hoe je POS-display eruit gaat zien als hij helemaal in elkaar staat. Als je klaar bent, zorgen wij dat je bestelling professioneel bedrukt en bij je bezorgd wordt. Je ontvangt prachtige gebogen kartonnen displays die je direct kunt gebruiken om op te vallen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten