Loading...

Verander eenvoudig van boodschap door de stof van de stretchwand te verwisselen.

  • Keuze uit 2 formaten
  • Eenvoudig in elkaar te zetten
  • Polyester materiaal dat geschikt is voor de wasmachine
  • Herbruikbaar aluminium frame
  • Inclusief draaghoes
  • Beide kanten kunnen worden bedrukt

__ Verwisselbaar doek__
Heb je veel te vertellen? Dan is een stretchwand misschien wat voor jou. Onze standaarden voor spandoeken zijn makkelijk te monteren en ook de stof kan eenvoudig verwisseld worden. Ze zijn een goed alternatief voor onze roll-up banners, omdat je de stof zo vaak (of weinig) kunt vervangen als je wilt. Kies de optie 'Alleen stof' wanneer je iets nieuws wilt melden. Bijvoorbeeld als je een product wilt aankondigen, een sale bekend wilt maken of een adreswijziging wilt doorgeven.

Eenvoudig te monteren
Tijd is geld als je de eigenaar van een klein bedrijf bent. Met dat in gedachten hebben we onze stretchwand ontworpen. Het frame zet je met een paar keer klikken in elkaar en de stof drapeer je er overheen, zodat je spandoek binnen een paar minuten staat. Zet hem in de etalage, een expositieruimte of op een beurs. Je kunt hem zelfs aan twee kanten laten bedrukken als je nog meer kwijt wilt.

Intuïtief design
Upload om te beginnen je eigen ontwerp met onze gebruiksvriendelijke tool. Wij zorgen er dan voor dat hij geprint en verzonden wordt, zodat je een stretchwand ontvangt die je meteen kunt gebruiken.

Bedrukte stoffen stretchwand voor sportscholen en fitnessbedrijven

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten