Loading...

Eco-producten

Zoek producten die minder impact hebben op het milieu, van gerecyclede materialen tot papier uit verantwoord bosbeheer.

Papierproducten uit verantwoord bosbeheer

De Forest Stewardship Council® helpt bossen en de bewoners ervan behouden en beschermen voor toekomstige generaties. 95% van het papier waar we op printen is FSC® gecertificeerd.

Bekijk meer FSC® gecertificeerde producten

FSC® gecertificeerde producten voor gebeurtenissen en thuis

Bekijk gerecyclede producten

Al deze producten zijn gemaakt van gerecycled materiaal dat gebruikt is, gerecycled en een nieuwe bestemming heeft gekregen.

Shop borden, spandoeken, verpakkingen en meer

Al deze aanpasbare producten zijn gemaakt van groenere alternatieven voor traditioneel materiaal. We werken eraan om in de toekomst meer producten toe te voegen, zodat je duurzamere keuzes kunt maken voor je marketing en promotie.
 

Maak opvallend drukwerk dat minder belastend is voor het milieu.

Op zoek naar een manier om de branding van je bedrijf of je persoonlijke correspondentie milieuvriendelijker te maken? VistaPrint wil jou helpen om je impact op het milieu te verkleinen, of dat nu voor je marketing is, prachtige en unieke schrijfwaar of andere printproducten. Bekijk onze collectie papierproducten uit verantwoord bosbeheer, milieuvriendelijkere weggevertjes en herbruikbaar materiaal waarmee je een unieke uitstraling kunt creëren voor je bedrijf, je persoonlijke schrijfwaar en nog veel meer. Wat je ook nodig hebt en wat voor bedrijf je ook hebt, wij bieden volledig aanpasbare kwaliteitsproducten waarmee je een stijlvolle, samenhangende look kunt creëren die mensen niet zomaar vergeten. Lees meer over onze FSC-certificering en ons streven naar duurzaamheid.