Ga door naar de inhoud
Bestel je voor je bedrijf? Bekijk de prijzen exclusief btw door deze optie onderaan te pagina te selecteren.

E-mailmarketing

 
img

Probeer het 1 maand GRATIS!

Dit zijn slechts enkele van de vele opties die we bieden. Begin nu met de GRATIS introductie en bekijk wat er allemaal nog meer mogelijk is.
Begin nu
Met mogelijkheden voor social media
Moedig je contacten aan je te vermelden op hun Facebook pagina op Twitter account met de nodige widgets. Als ze kiezen om je mail te delen dan wordt de widget gekoppeld aan een webversie van de mail.
Personaliseer je e-mails
Maak de e-mail compleet met de naam van de ontvanger in de aanhef. Dit trekt zeker hun aandacht en verhoogt de openingscijfers.
Afbeeldingen toevoegen
Houd de aandacht van je contacten vast met afbeeldingen. De perfecte manier om je werk, producten of je werknemers te tonen.
Betalingen met creditkaart ontvangen
Verkoop je producten en diensten en neem donaties in ontvangst met PayPal™.
Waardebonnen creëren
Zorgt dat je je klanten iets aanbiedt om er zeker van te zijn dat ze terug komen. Onze waardebonnen zorgen er voor dat je je onderscheidt.
Verzenddata regelen
Als je een campagne af heeft, kun je deze gelijk versturen of een specifieke datum voor verzending kiezen.
Campagnes analyseren
Dankzij onze geavanceerde datatools kun je het succes van je campagnes tot in het detail analyseren. U ziet bijvoorbeeld wie de mail heeft geopend of wie er op welke link heeft geklikt.

En beheer je contacten

Upload je contacten binnen no time en houd ze geordend en overzichtelijk.
Verdeel je contacten in groepen en stuur doelgerichte mails die aansluiten bij hun interesses.
Wij maken lijsten aan, zodat je kunt zien wie de mails het vaakst openen, wie zich onlangs heeft ingeschreven en nog veel meer praktische informatie.
Een pakket heb je al vanaf 5,99 € (incl. btw) na de GRATIS introductie. Begin nu

Waarom kan ik geen gebruik maken van e-mailmarketing met mijn huidige e-mailaccount?

Twee van de belangrijkste onderdelen van e-mailmarketing zijn leverbaarheid en meetbare resultaten. Regels rondom het versturen van reclamemail kan het soms lastig maken om e-mails te sturen naar een lijst contacten. Wij hebben alles zo ingericht dat je e-mails altijd worden afgeleverd. Als je je huidige e-mailprovider gebruikt, dan weet u nooit zeker of de mails aangekomen zijn door SPAM filters en junkmail instellingen. Daarnaast kun je ook de effectiviteit van de mails niet meten, iets dat erg belangrijk is voor het maken van eventuele aanpassingen aan de campagnes. Onze E-mail Builder stelt je in staat campagnes van topkwaliteit te ontwerpen en deze te versturen met onze mekkelijk te gebruiken contactbeheer tool.

Hoe werkt de GRATIS introductie?

Na het accepteren van de GRATIS introductie, ontvang je een e-mail met een link naar je website. De site is volledig naar wens aan te passen inclusief URL , inhoud en ontwerp. Als je binnen de proefperiode opzegt, kost je dat niets en ben je ons niets verschuldigd. Als je wenst op te zeggen bel je met (0032) 27 925258 of je gaat naar je Dashboard en klikt op op ‘Account annuleren’. Het abonnementsgeld wordt alleen in rekening gebracht na de GRATIS proefperiode via de rekening die je hebt opgegeven bij je bestelling.

Kan ik mijn e-mailmarkting campagnes zo ontwerpen dat het past bij mijn visitekaartjes en website?

Ja! Veel van onze e-mailmarketing sjablonen zijn zo ontworpen dat ze aansluiten bij de ontwerpen van onze visitekaartjes en websites. Dus voor bijna alle visitekaartjes en websites die je aanschaft, bieden wij een e-mailmarketing sjabloon die past bij je huidige merkidentiteit. Zodra je een ontwerp hebt gekozen, kun je onze gratis E-mail Builder gebruiken om je campagne op maat te maken zodat het aansluit bij je persoonlijke stijl. Daarnaast kun je elke campagne op maat maken, zodat je je boodschappen kunt laten variëren, aanbiedingen kunt versturen of een online versie van je postkaarten kunt versturen.

Hoe pas ik mijn e-mailmarketing campagnes aan?

Het wijzigen van een e-mailcampgne is heel gemakkelijk met behulp van onze E-mail Builder. Zodra je een e-mailmarketing abonnement hebt aangeschaft, krijgt je een link naar je E-mailmarketing Dashboard. Hier vind je alle informatie over je account en de tools die je helpen je e-mailcampagnes en contacten te beheren. Via het Dashboard komt u bij de Vistaprint E-mail Builder. Dit is de handige tool waarmee binnen een uur een professionele e-mailcampagne kunt ontwerpen en versturen. Technische vaardigheden zijn niet nodig!

Heb ik ervaring met marketing nodig?

Absoluut niet! Onze e-mailmarketing tools zijn zio ontworpen dat het opzetten van een mailcampagnes zeer gemakkelijk is. Je kunt tekst, afbeeldingen en andere inhoud toevoegen zonder ontwerpervaring. Voordat je het weet maakt zet je een campagne op alsof u nooit anders heeft gedaan.

Hoe lang duurt het voordat een e-mailmarketing campagne is gecreëerd?

Zodra je je hebt ingeschreven creëren wij direct een e-mailmarketing account voor je. Daarna kun je gebruik maken van onze E-mail Builder om je campagnes naar je eigen wensen aan te passen. Een professionele kwaliteitscampagnes heb je in een uur af.

Welke browsers worden ondersteund?

Je website is te bekijken met alle bekende browsers. Je kunt je pagina aanpassen in Firefox, Internet Explorer of Chrome met behulp van de Vistaprint SiteBuilder.

Maakt het verschil of ik een Mac of een PC gebruik?

Nee. Je kunt zowel een Mac of een PC gebruiken om de campagnes aan te passen met onze E-mail Builder zolang u Explorer of FireFox gebruikt.

Ik heb al een Vistaprint Website. Kan ik deze integreren in mijn E-mail Marketing abonnement?

Ja! Je kunt heel gemakkelijk contacten uploaden die gereageerd hebben via het formulier op je site, zodat je gemakkelijk een adressenlijst opstelt en gerichte campagnes kunt versturen.

Ik heb al een contactlijst. Kan ik deze toevoegen aan mijn E-mail marketing account?

Ja! Als je je contacten nu op een spreadsheet, gastenboek of ander document heeft opgeslagen, u kunt ze altijd gemakkelijk uploaden of handmatig invoeren.

Kan ik mijn ontwerp aanpassen nadat ik ben gestart met mijn eerste e-mailmarketing campagne?

Ja! U kiest het ontwerp in de ontwerpgalerie en deze zal als standaard worden inegsteld. Je hebt de optie om uit honderden ontwerpen te kiezen en kunt het ontwerp Te allen tijde wijzigen.

Hoe weet ik of de e-mailmarketing campagne succesvol is geweest?

Heel gemakkelijk! Onze gemakkelijk te gebruiken tools stellen je in staat de resultaten van elke campagne heel precies te analyseren. Je kunt precies zien hoe elk contact heeft gereageerd op de campagne.

Hoe vaak kan ik campagnes naar mijn contacten sturen?

Je kunt al je contacten 6 keer per maand mailen. Deze frequentie is gemiddeld de meest succesvolle mailingfrequentie.

Kan ik een contactlijst kopen?

Nee, e-mailmarketing campagnes mogen alleen worden verstuurd naar contacten die er voor gekozen hebben onze e-mails te ontvangen. Leest u onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie.

Zijn de gegevens van mijn klanten privé?

Ja! Zodra je je contacten hebt toegevoegd, worden de gegevens opgeslagen op onze beveiligde server. Deze informatie is alleen voor u toegankelijk en wordt nooit openbaar gemaakt of aan derden beschikbaar gesteld.

Wat is je spam beleid?

Wij hebben een anti-spam beleid. Leest je de Algemene Voorwaarden voor meer informatie.

Hoe zeg ik mijn account op?

Het opzeggen van je account is simpel. Je belt met (0032) 27 925258 of je gaat naar je Dashboard en klikt op op ‘Account annuleren’. Als je belt, vragen wij je waarschijnlijk naar de reden van je opzegging. Wij waarderen je mening en passen deze toe bij het verbeteren van onze producten.