Alles om je bedrijf te promoten.
Bestel je voor je bedrijf? Bekijk de prijzen exclusief btw door deze optie onderaan te pagina te selecteren.

Er kan slechts 1 kortingscode worden gebruikt per bestelling. Het bespaarde bedrag wordt weergegeven in je winkelwagentje. Kortingen gelden niet voor bezorgkosten, btw, abonneekosten of design services, eerdere bestellingen of Promotionele Producten van Vistaprint, tenzij anders aangegeven. Er kunnen toeslagen van toepassing zijn voor de bezorging en eventuele extra opties, tenzij anders aangegeven. Gratis aanbiedingen zijn alleen geldig voor het laagste aantal van elk product en zijn niet geldig op meer dan 2 artikelen per bestelling.

 
 

Kortingscode toegepast:

Toepassen
Er kan slechts 1 code worden gebruikt per bestelling.
 
 
Heb je een kortingscode?
 
Kortingscode toegepast
Heb je een andere kortingscode?
Sluit
 
 

Foto op canvas

Maak van je favoriete foto een waar kunstwerk met een eenvoudig te maken, extra stevig fotocanvas.

Vanaf € 30,66 (incl. btw)

Laten we beginnen.


Meer details, aantallen en prijzen.

A

B

A.

Klein (300 x 200 mm)

Aantal Prijs
1 € 30,66
2 € 61,31
3 € 91,96
Meer prijzen en aantallen

B.

Groot (600 x 400 mm)

Aantal Prijs
1 € 53,32
2 € 106,62
3 € 159,92
Meer prijzen en aantallen

- Prijzen zijn inclusief btw


Ontvang een prijsopgaaf en bekijk meer informatie over de producten.


Waarom zou je een foto op canvas kiezen?

Drukwerk van hoge kwaliteit

Ons professionele printproces zorgt ervoor dat je foto's even levendig overkomen op het canvas en ieder doek wordt op een stevig houten frame gespannen.

Het staat mooi

Foto's op canvas zijn een mooie manier om je familiefoto's, trouwfoto's en foto's van je kinderen of kleinkinderen te tonen.

Ga er creatief mee om

Heb je meer dan één moment om te laten zien? Hang ze bij elkaar, zodat het een collage wordt.


Canvas prints

Geniet volop van je favoriete foto's door je foto op convas te laten drukken. Het is een fantastische manier om je herinneringen vast te leggen: elke keer dat je je canvas op de muur ziet, wordt je herinnerd aan die zomervakantie, bruiloft of dat leuke feest.

Tip: Waarom druk je niet een reeks foto's af op een canvasdoek? Laat al je familieportretten en panoramafoto's er op zijn best uitkomen.

Je kunt een groot of klein formaat en liggend of staand canvas kiezen. Onze canvasschilderijen zijn gemaakt van hoogwaardig canvas dat je foto weergeeft met scherpe details en in levendige kleuren.

Tip: Bewerk je foto's om ervoor te zorgen dat je unieke canvasdoek er zo goed mogelijk uitziet. Je kunt je foto's bijsnijden en verplaatsen, het formaat veranderen en effecten zoals zwart-wit of sepia toevoegen. Je kunt ook tekst toevoegen om je foto op canvas helemaal uniek te maken.

Al onze fotocanvassen zijn ook aan de zijkant bedrukt voor een elegante afwerking. Je hoeft je fotocanvas niet in te lijsten, maar kunt hem gelijk ophangen als hij bezorgd wordt.