Verder naar hoofdinhoud

Bureaukalender

Creëer een leuke, handige bedrukte kalender in een eenvoudig, compact formaat. Spiraalgebonden en zelfstandig staand, met opties om de foto en tekst aan te passen. Details bekijken
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • Nieuw: Verbeterde ontwerpen en indelingen
  • Formaat: 20 x 20 cm
  • Glossy papiersoort van 235 g/m²
  • Ingebouwde voet en spiraalgebonden
  • Upload afbeeldingen volledig gevuld
  • Levendig full-colour drukwerk
  • Bureaukalenders voor 2022 nu beschikbaar

Op zoek naar een manier om een kantoorbureau, werkblad of ander oppervlak op te fleuren terwijl je weinig ruimte aan de muur hebt? Bureaukalenders met foto zijn een effectieve (en populaire) aankleding. Elke spiraalgebonden bureaukalender heeft een compact formaat van 20 x 20 cm met een ingebouwde voet om 'm snel en makkelijk te kunnen neerzetten. Elke maand heeft een eigen pagina, zodat je onder andere je favoriete foto's kunt toevoegen. Het resultaat is een leuke, zelfgemaakte creatie. Je kunt een bureaukalender voor jezelf maken of een attent cadeau creëren voor vrienden en familie.

Klaar om je persoonlijke bureaukalender te maken? Wij helpen je met het uploaden van je gewenste afbeeldingen in hoge resolutie (inclusief foto's op Facebook of je mobiele telefoon). In onze online ontwerpstudio kun je je desktopkalender precies zo ordenen en ontwerpen als je wilt. Als het ontwerp van je bureaukalender eenmaal klaar is, zorgen wij voor de rest. Met ons drukwerk van fotokwaliteit en professionele verpakking komt je bureaukalender met foto's perfect aan, klaar om de show te stelen.

bureaukalender met trouwfoto

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten