Loading...

Posterkalenders met foto

Geniet van het overzicht van een heel haar met een unieke posterkalender. Bekijk aanpasbare kalendersjablonen en een gemakkelijke manier om je ontwerp te uploaden. Details bekijken

Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Bekijk het hele jaar in een oogopslag met een posterkalender van een enkel vel.

  • 286 x 438 mm
  • 2 papiersoorten
  • Levendig, full-colour drukwerk
  • Posterkalenders voor 2023 nu verkrijgbaar

Op zoek naar een nieuwe manier om afspraken, vrije dagen en andere zaken te plannen? Een unieke posterkalender kan je helpen om het overzicht over het hele jaar te houden en tegelijkertijd je favoriete foto‘s of herinneringen te tonen. Onze posterkalenders worden gedrukt op een vel papier van 28.6 x 43.8 cm met een volledig overzicht van 12 maanden, een aangepaste achtergrond en de foto‘s van je keuze. Ze zijn ideaal om op te hangen aan muren, op koelkasten of op prikborden op kantoor. Je kunt er gemakkelijk met een pen of permanente markeerstift op schrijven en speciale datums omcirkelen.

Klaar om te ontwerpen? Bekijk dan allereerst onze verzameling volledig aanpasbare ontwerpsjablonen voor posterkalenders. Als je je favoriet gevonden hebt, helpen wij je om er je foto‘s aan toe te voegen, ook foto‘s van Facebook of je smartphone. Als je ontwerp eenmaal klaar is, zorgen wij voor de rest. Je jaarplannerposter wordt professioneel gedrukt en naar je opgestuurd. Je ontvangt een prachtige kalender die je meteen kunt gebruiken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten