Loading...

Gepersonaliseerd schort

Verras je favoriete thuiskok of -bakker met een persoonlijk en toch praktisch geschenk voor in de keuken. Wasmachinebestendig polyester met full colour, all-over print. Details bekijken

Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd

Voeg een geheim ingrediënt toe aan alles wat er op het menu staat.

  • 61 x 76,2 cm
  • Eén maat past bijna iedereen
  • Polyester, geschikt voor de wasmachine
  • Nekband met knopen en verstelbare tailleband
  • Slijtvast full-colour drukwerk

Op zoek naar een manier om de keuken op te vrolijken? Bedruk dan een keukenschort met een bijzonder ontwerp, een speciale boodschap of een mooie foto. Dat is een slimme, attente manier om je favoriete kok te verrassen en de voorbereidingen voor je eerstvolgende eetfestijn nog leuker te maken. Dit schort met afgewerkte zoom en verstelbare taille kan in de machine gewassen worden, zodat je er nog heel lang plezier van hebt.

Upload om te beginnen een ontwerp in hoge resolutie voor je bedrukte keukenschort. (Als je foto‘s van Facebook of je mobiele telefoon wilt gebruiken, maken we dat ook heel gemakkelijk voor je.) Tijdens de controle van je ontwerp kun je nog laatste aanpassingen maken. Daarna zorgen wij voor de rest: het professioneel bedrukken, verpakken en verzenden van je bedrukte keukenschort. Als het eindproduct wordt bezorgd, kunt je het meteen gebruiken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten