Ga door naar de inhoud
Alles om je bedrijf te promoten.
Bestel je voor je bedrijf? Bekijk de prijzen exclusief btw door deze optie onderaan te pagina te selecteren.

Er kan slechts 1 kortingscode worden gebruikt per bestelling. Het bespaarde bedrag wordt weergegeven in je winkelwagentje. Kortingen gelden niet voor bezorgkosten, btw, abonneekosten of design services, eerdere bestellingen of Promotique, tenzij anders aangegeven. Er kunnen toeslagen van toepassing zijn voor de bezorging en eventuele extra opties, tenzij anders aangegeven. Gratis aanbiedingen zijn alleen geldig voor het laagste aantal van elk product en zijn niet geldig op meer dan 2 artikelen per bestelling.

 
 

Kortingscode toegepast:

Toepassen
Er kan slechts 1 code worden gebruikt per bestelling.
 
 
Heb je een kortingscode?
 
Kortingscode toegepast
Heb je een andere kortingscode?
Sluit
 
 

Update privacy- en cookiebeleid

Wij hechten waarde aan je privacy. We hebben ons beleid aangepast om een betere gegevensbescherming te bieden.

Meer weten?

Samsung Galaxy-hoesjes

 

Selecteer het type telefoon.

Samsung Galaxy S5

Ontwerp hoesjes voor de Samsung Galaxy S5.

Samsung Galaxy S4

Ontwerp hoesjes voor Samsung Galaxy S4.

Ideeën voor de Samsung Galaxy

Ontwerp het perfecte hoesje voor je Samsung Galaxy. Het harde en lichtgewicht plastic hoesje beschermt je telefoon tegen krassen en andere beschadigingen en geeft je bovendien een unieke look.

Upload bijvoorbeeld je vakantiefoto's om zo de herinnering aan dat fantastische strand nog even vast te houden, of plaats een foto van familie, vrienden of je huisdier. Laat je logo drukken op je telefoonhoesje en maak waar je ook gaat of staat reclame voor je bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos en het is zo eenvoudig. Upload je foto en klaar ben je!

Heb je geen foto of ontwerp dat je wilt gebruiken? Kies dan een van de talloze sjablonen om je hoesje uniek te maken.

Je kunt het prachtig ontworpen telefoonhoesje natuurlijk ook weggeven als cadeautje. Zo laat je zien dat je er persoonlijk moeite in hebt gestoken. Samsung Galaxy-hoesjes zijn geschikt voor de modellen Samsung Galaxy S4 en S5.