Verder naar hoofdinhoud
Loading...

Gelaatsscherm

Voeg een extra laag toe met een comfortabel gelaatsscherm voor het hele gezicht. Sterk kunststof met een verstelbare hoofdband. Details bekijken

Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd

Gelaatsschermen houden je gezicht bedekt en je gezichtsveld vrij.

  • Formaat: 22,2 x 33 cm
  • Sterk, doorzichtig kunststof
  • Verstelbare, elastische hoofdband
  • Beschermt het hele gezicht

Opmerking: Deze gelaatsschermen zijn geen medische hulpmiddelen of persoonlijke beschermingsmiddelen. Gebruik ze niet in de buurt van een hittebron of ontvlambaar gas. Zie onze veelgestelde vragen voor belangrijke informatie over onze gelaatsschermen, waaronder instructies voor correct gebruik.

Een extra laag bescherming

Onze doorzichtige kunststof gelaatsschermen kunnen stof, vloeistoffen en meer blokkeren zonder je zicht te hinderen. Elk scherm is gemaakt van duurzaam kunststof en bedekt je voorhoofd en kin nauwkeurig. Het is ruim genoeg om er een mondkapje of bril onder te dragen. En met een verstelbare, elastische hoofdband en zachte foamrand blijven ze de hele dag goed en comfortabel zitten.

Bestel ze nu

Klaar om je kunststof gelaatsschermen te bestellen? Kies de hoeveelheid die je nodig hebt, plaats je bestelling en laat ons de rest afhandelen. Ontvang je bestelling en gebruik ze meteen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten