Ga door naar de inhoud
Bestel je voor je bedrijf? Bekijk de prijzen exclusief btw door deze optie onderaan te pagina te selecteren.

Er kan slechts 1 kortingscode worden gebruikt per bestelling. Het bespaarde bedrag wordt weergegeven in je winkelwagentje. Kortingen gelden niet voor bezorgkosten, btw, abonneekosten of design services, eerdere bestellingen of Promotique, tenzij anders aangegeven. Er kunnen toeslagen van toepassing zijn voor de bezorging en eventuele extra opties, tenzij anders aangegeven. Gratis aanbiedingen zijn alleen geldig voor het laagste aantal van elk product en zijn niet geldig op meer dan 2 artikelen per bestelling.

 
 

Kortingscode toegepast:

Toepassen
Er kan slechts 1 code worden gebruikt per bestelling.
 
 
Heb je een kortingscode?
 
Kortingscode toegepast
Heb je een andere kortingscode?
Sluit
 
 

T-shirts

Bedruk binnen een paar minuten met je eigen foto, logo en tekst.
1 vanaf € 16,64 (incl. btw)
1 Selecteer een categorie Vergelijk de maten
2 Kies je stijl

Premium heren T-shirts

Premium
Vanaf € 21,08 (incl. btw)

Bekijk hier onze zachtste shirts. Bedenk het ontwerp helemaal zelf en laat het drukken op een shirt van topkwaliteit. 100% ringgesponnen katoen (155 gr/m²).

Standaard T-shirts

Vanaf € 16,64 (incl. btw)

Deze eenvoudig te ontwerpen klassiekers bieden optimaal draagcomfort. 100% voorgekrompen katoen (190 g/m²). Beschikbaar in 3 kleuren.

T-shirts met lange mouwen

Vanaf € 21,08 (incl. btw)

Deze comfortabele klassieker is perfect voor als de zomer op zijn einde loopt. 100% voorgekrompen katoen. Beschikbaar in 3 kleuren.

ColorStrong T-shirts

Vanaf € 29,96 (incl. btw)

Maximale duurzaamheid en levendige, scherpe prints voor logo's en designs. (Alleen uploads) Comfortabele pasvorm en beschikbaar in verschillende kleuren.


Maak optimaal gebruik van onze basic T-shirts.

Ontwerp een bedrukt T-shirt en zorg ervoor dat je logo, bedrijf en medewerkers overal opvallen. Ontwerp je T-shirt eenvoudig door je eigen ontwerp te uploaden, of door het juiste ontwerp te zoeken in onze logo ontwerp-editor. Geen minimum bestelhoeveelheid. Bestel zoveel (of zo weinig) bedrukte T-shirts als je nodig hebt.

Onze aansluitende SignatureSoft T-shirts zijn gemaakt van 100% ringgesponnen, gekamd katoen, wat ze de zachtste T-shirts maakt die wij aanbieden. Als je op zoek bent naar een klassiek, loszittend T-shirt dat de hele dag lekker zit, dan zijn onze standaard T-shirts en T-shirts met lange mouwen ook een goede keuze.