Verder naar hoofdinhoud

Vel met uitgesneden etiketten

Onderscheid jezelf van anderen met uniek gevormde etiketten. Meerdere gestanste etiketten op een vel, gemaakt met ons uploaden en gaan-ontwerpproces. Details bekijken

Grootte
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • Keuze uit 6 formaten
  • Aangepaste vormen mogelijk
  • Aantal etiketten per vel hangt af van formaat
  • Wit papier met coating
  • Extra dikke backing met uitstekende tab
  • Ontwerpproces: uploaden en gaan

Opmerking: De hoeveelheden die hierboven als optie genoemd worden, betreffen de bedrukte vellen papier. Als je de hoeveelheid selecteert, houd er dan rekening mee dat 1 vel niet gelijkstaat aan 1 etiket.

Op zoek naar een leuke, unieke manier om je merk op je producten of verpakkingen te zetten? Met uitgesneden etiketten op vel kun je je producten en bedrijf onderscheiden van de rest. Onze etiketten worden gedrukt op vellen wit papier en kunnen in elke vorm gesneden worden. Je kunt de hoeveelheid kiezen die het beste werkt voor jou: al vanaf 4 etiketten voor kleine projecten of een grotere hoeveelheid voor grotere projecten.

Klaar om ze te maken? Met ons ontwerpproces 'uploaden en gaan' kun je makkelijk en stressvrij uitgesneden etiketten maken. Na het uploaden van je logo of afbeelding, maakt een van onze ontwerpexperts er een speciaal etiketontwerp van. We sturen je het ontwerp per e-mail, zodat je het kunt goedkeuren of kunt aangeven of er nog kleine aanpassingen nodig zijn. Pas als het perfect is, printen en verpakken we ze en ontvang jij je etiketten op vel. Ze komen klaar voor gebruik aan, zodat je meteen kunt opvallen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten