Loading...

Maak van elke fles een kunstwerk met bedrukte bierflesetiketten.

  • Keuze uit 15 formaten
  • Keuze uit 5 vormen, waaronder een aangepaste vorm
  • Keuze uit 13 materialen
  • Gesplitste rol
  • Levendig, full colour drukwerk
  • Hoeveelheden van 100 tot 5000

Bieretiketten die perfect bij je merk passen
Op zoek naar nieuwe manieren om op te vallen in overvolle schappen, op een levendig evenement of bij het uitschenken van een thuisbiertje? Met bedrukte bieretiketten trek je de aandacht en geef je mensen een voorproefje van je persoonlijkheid.

klassieke en op maat gemaakte opties
Onze volledig personaliseerbare bierflesetiketten zijn verkrijgbaar in diverse opties voor gebruik op blikjes, flessen of promotionele weggevertjes. Kies een klassieke stijl of geef je gepersonaliseerde bierflessen een frisse uitstraling met een aangepaste vorm. Je unieke etiketten gaan lang mee en worden gedrukt op duurzaam papier of kunststof, waaronder waterbestendige, doorzichtige en vetvrije opties.

Proost op een eenvoudig ontwerpproces
Selecteer om te beginnen de vorm van je keuze. Als je een standaardvorm kiest, kun je onze aanpasbare sjablonen bekijken of je eigen ontwerp uploaden. Als je een afwijkende vorm kiest, kun je je logo of illustratie uploaden. Daarna maakt onze ontwerpstudio automatisch een aangepaste afsnijlijn aan, met opties om het verder aan te passen. Als je ontwerp helemaal perfect is, zorgen wij dat je bieretiketten professioneel geprint, verpakt en verzonden worden. Je ontvangt een prachtige bestelling waarmee je direct indruk kunt maken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten