Loading...

Losse stickers

Maak van je logo een uniek weggevertje met deze individuele stickers. Upload je ontwerp of bekijk onze aanpasbare ontwerpsjablonen.  Details bekijken

Fetching compatible options
Vorm
Formaat
Materiaal
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Deel leuke bedrukte losse stickers uit voor laptops, waterflesjes en meer.

  • 5 vormen
  • Aangepaste vorm beschikbaar
  • Matte afwerking
  • Duurzaam wit of doorzichtig kunststof
  • Aanbevolen om uit te delen en voor evenementen 
  • Hoeveelheden van 10 tot 10.000 

Stickers die je ontwerp eruit laten springen
Op zoek naar een handige manier om je volgende evenement te promoten of je werkplek op te vrolijken? Loshalen en plakken: bedrukte stickers zijn een simpele manier om de creatieve kant van je bedrijf te laten zien. Strak, 5 vormen, laten je ontwerp van het matte witte kunststof uitspringen, langdurig te gebruiken op papieren tassen, laptops, waterflessen en meer.  

Personaliseerbaar met kleine minimale bestelhoeveelheid
En met hoeveelheden vanaf slechts 10 stickers kun je een nieuwe, opvallende aanpak van je marketing of je individuele stickerontwerp uitproberen zonder dat je met een grote voorraad blijft zitten. 

Beginnen
Selecteer om te beginnen de gewenste vorm. Als je een standaardvorm kiest, kun je onze aanpasbare sjablonen bekijken of je eigen ontwerp uploaden. Als je een afwijkende vorm kiest, kun je je logo of illustratie uploaden. Daarna maakt onze ontwerpstudio automatisch een aangepaste afsnijlijn aan, met opties om het verder aan te passen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten