Verder naar hoofdinhoud

Folders

Geef gedetailleerde informatie in een handig, compact formaat. Bekijk 3 vouwwijzen en volledig aanpasbare ontwerpsjablonen. Details bekijken
Formaat
Vouw
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • Keuze uit 2 papiersoorten
  • Keuze uit verschillende papiergewichten
  • Keuze uit 6 formaten
  • 3 vouwwijzen
  • Hoeveelheden van 25 tot 20.000
  • Houders van doorzichtig PVC beschikbaar

Als het om potentiële klanten gaat, is minder niet altijd meer. Je kunt eenvoudig online folders maken om mensen gedetailleerde informatie over je bedrijf te geven, zoals menukaarten, opsommingen van diensten en meer. Allemaal op een manier die eenvoudig en overzichtelijk is.

Verken ons assortiment van volledig aanpasbare ontwerpen, inclusief opties voor specifieke sectoren en evenementen, of upload je eigen ontwerp om je eigen brochures te maken. Weet je niet waar je moet beginnen? Geen probleem. We hebben een aantal professionele ontwerptips verzameld waarmee je een professioneel uitziende folder kunt ontwerpen. Misschien wil je een doorzichtige houder van PVC toevoegen om ze makkelijk te kunnen tonen. Wij zorgen er dan voor dat je prachtige folders ontvangt, klaar om indruk te maken.

Milieuvriendelijke papiersoorten.

We zijn er trots op dat we FSC-gecertificeerd zijn en zetten ons in voor het verminderen van onze impact op het milieu en gebruiken papier afkomstig van verantwoord bosbeheer.

Meer weten?
Wij dragen bij aan verantwoord bosbeheer.

FSC-papier dat gecertificeerd is door Rainforest Alliance is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en beschermt het welzijn van lokale gemeenschappen, dieren en het milieu.

Meer weten?

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Folders in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten