Visitekaartjesstickers

Verander ieder product in een stukje reclame voor je bedrijf.

  • Afmeting 87mm x 49mm, geprint op wit papier
  • Doorzoek de full-colour, branchespecifieke ontwerpen
  • Personaliseer ze met je naam, logo en contactgegevens
  • Plak ze op presentatiemappen, verpakkingen, weggevertjes en nog veel meer
Oriëntatie
Horizontaal
Verticaal
Materiaal
Mat
Glans
Aantal
Prijs € 53,20 ...

Prijzen zijn inclusief BTW

Productspecificaties

Materiaal, uitloop, marge, etc.

Je kunt nu nog meer doen met je visitekaartje.
Heb je aan alle manieren gedacht waarop een gedenkwaardig kaartje een sterke indruk kan maken en je merk kan helpen opbouwen? Onze bedrukte visitekaartjesstickers maken het nog gemakkelijker om te worden opgemerkt door je huidige en potentiële klanten. Plak deze duurzame zakelijke stickers op presentatiemappen voor evenementen en conferenties. Plak ze boven aan je cv of zakelijke voorstel. Of gebruik deze gemakkelijk te plakken visitekaartjes om enveloppen, verpakkingen en meer een professioneel tintje te geven. Je kunt het ontwerp van je visitekaartjesstickers afstemmen op de gedrukte visitekaartjes die je al hebt of de gelegenheid benutten om een heel nieuw ontwerp uit te proberen met slechts 10 stickers. Wat je ook nodig hebt, wij bieden het aan. 
Veelgestelde vragen

V: Kan ik visitekaartjesstickers op proef bestellen? 
A: Helaas kunnen we geen proefstickers opsturen voordat er een bestelling is geplaatst. Nog niet, in ieder geval. Maar als je eerst je ontwerp wilt uitproberen, kun je een kleine hoeveelheid van bijvoorbeeld slechts 10 stickers bestellen. Zo kun je kijken of je ontwerp je bevalt voordat je een groter aantal bestelt.

V: Welke afwerking is beter voor mijn visitekaartjesstickers: mat of glossy?
A: Voor veel klanten is het uiteindelijk een kwestie van persoonlijke voorkeur. Maar als je van plan bent om met de hand iets op je visitekaartjessticker te schrijven, dan is mat waarschijnlijk de beste optie voor je. Niet van plan om iets te schrijven? Dan heb je misschien liever een opvallende, glinsterende glossy afwerking.

V: Kan ik ze de volgende dag in huis hebben? 
A: Op het moment niet. Je kunt op de betaalpagina kiezen voor verzending in 4-, 6- of in 10 dagen.

Gegarandeerd Goed
Niet tevreden? Dan lossen we dat op.