Verder naar hoofdinhoud
 
Gratis verzending op alle IF-mondmaskers

mondmasker vistaprint®

avaf

assume vivid astro focus maakt kleurrijk werk dat draait om thema's als obsessie, nieuwsgierigheid, vrijgevigheid en bezorgdheid.

Abstract 1

 

Abstract 2

 

Abstract zwart-wit

 

Lila met stippen

 

Pride-cirkels

 

Opstand

 

assume vivid astro focus (avaf) is in 2001 opgericht door Eli Sudbrack (geboren in 1968 in Rio de Janeiro, Brazilië). avaf vormt af en toe een duo met de in Parijs wonende kunstenaar Christophe Hamaide Pierson (geboren in 1973 in Parijs) en vormt soms ook een collectief, afhankelijk van de projecten waar ze aan werken. Sudbrack woont en werkt afwisselend in São Paulo en New York.

avaf heeft grote tentoonstellingen en openbare kunstprojecten overal ter wereld op zijn naam staan.

Onze hoogwaardige, herbruikbare mondkapjes van stof zijn ontworpen met verwisselbare filters en stijlvolle afbeeldingen voor volwassenen en kinderen. Bovendien voldoen ze aan de AFNOR-norm voor filtering en ademend vermogen. Shop mondkapjes voor volwassenen en kinderen met unieke kleuren, patronen en ontwerpen of maak er een met je eigen ontwerp.

Volgende collectie

Basquiat

Jean-Michel Basquiat is een van de bekendste kunstenaars van zijn generatie en wordt algemeen beschouwd als een van de belangrijkste kunstenaars van de 20e eeuw.