Loading...

Drinkwaren

Zet je logo op promotionele drinkwaren en zorg dat mensen de hele dag door aan je bedrijf denken.
Bekijk alle drinkwaren

Vind je ideale stijl

Zet je naam op mokken, thermosbekers en nog veel meer.
 
 
 
 
 

Populair bij onze klanten

Deze populaire keuzes zijn perfect als cadeau voor medewerkers, familieleden en vrienden.

Het komt aan op de details

Maak van deze accessoires mogelijkheden om je merk te promoten.
 
 
 

Voeg je eigen details toe

We hebben verschillende decoratietechnieken, dus je kunt er een kiezen die bij je wensen past.

Zet je logo, huisstijl of slogan op flessen en mokken.

Met bedrukte drinkwaren promoot je je merk op praktische producten die mensen elke dag gebruiken. Of je nu kiest voor een thermosfles die je koffie gloeiend heet houdt of een stevige sportfles waarin water koud blijft: onze promotionele drinkwaren zijn ideaal om je bedrijf bij elke slok onder de aandacht te brengen. Je kunt je ontwerp of illustratie natuurlijk ook op een mok zetten die mensen elke dag zowel binnen als buiten kunnen gebruiken.

Met onze interactieve ontwerpstudio kun je gemakkelijk je logo uploaden en een voorbeeld bekijken op promotionele drinkwaren. Je kunt je ontwerp zelfs opslaan en met een vriend of collega delen voordat je je bestelling plaatst. En als je hulp nodig hebt bij het aanpassen van onze promotionele producten, dan helpen onze ontwerpexperts je graag om je idee om te zetten in een uniek weggevertje.

Veelgestelde vragen

Sommige van onze bedrukte mokken kun je per stuk bestellen. Maar voor de meeste van onze mokken geldt een minimale bestelhoeveelheid van minstens 24 stuks. Als je je bedrukte mokken gaat bestellen, raden we je aan om het filter 'Hoeveelheid' te gebruiken.

Dat hangt ervan af waarvoor je de fles gaat gebruiken. Voor een eenmalig sportevenement of een beurs kun je het beste een bedrukte fles kiezen. Maar als je een luxe, duurzamere fles zoekt (bijvoorbeeld als cadeau of voor een speciale gelegenheid), kijk dan eens bij onze gegraveerde flessen.

Sport- en waterflessen zijn vooral erg handig om mee te nemen als je op reis bent of gaat trainen. Ze zijn alleen geschikt voor koude dranken, terwijl je in thermosbekers en -flessen zowel warme als koude dranken kunt bewaren. Tot slot zijn veel van onze sport- en waterflessen voorzien van een karabijnhaak, zodat je ze makkelijk aan je tas kunt bevestigen.

Je kunt je waterfles heel gemakkelijk personaliseren. Je hebt keuze uit verschillende decoratieopties, zoals lasergravering, full-colour drukwerk of drukwerk in 1 kleur en zelfs rondom bedrukken in full-colour.

Natuurlijk. Je wordt eerst gevraagd om de productkleur, decoratie en hoeveelheid te kiezen. Daarna kun je een ontwerp uploaden van de volgende bestandstypen: .pdf, .ai, .jpeg, .png en .ppt.