Loading...

Thermosfles

Een geïsoleerde fles met een inhoud van een halve liter, ideaal voor zowel warme als koude dranken. Zet er een foto, logo of illustratie op. Details bekijken

Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd

Geïsoleerde fles die dranken op hun ideale temperatuur houdt.

  • Roestvrij staal type 304
  • Inhoud van 500 ml
  • Dubbelwandige constructie
  • Houdt drankjes tot 12 uur warm en tot 24 uur koud -Pop-up deksel voor schenkgemak

Decoratie: Full-colour drukwerk (digitale inkjet)

Wasinstructies: Deze fles moet met de hand afgewassen worden. Niet geschikt voor de magnetron of de vaatwasser.

Kokend heet of ijskoud?
Geïsoleerde waterflessen houden je drankjes koud voor op het strand en heerlijk warm tijdens winterse uitstapjes. De Eevo thermosfles met een inhoud van een halve liter is gemaakt van roestvrij staal type 304 en houdt je thee, koffie of chocolademelk tot 12 uur lang warm en gekoelde dranken tot 24 uur lang koud.

Een gepersonaliseerd aandenken Maak van deze fles iets bijzonders en bedruk hem met een illustratie, een bedrijfslogo of een foto van een speciaal moment met je familie, vrienden of huisdier. Ook ideaal om je bedrijf, club of goede doel te promoten.

aak hem helemaal eigen in een paar stappen Upload je foto en bekijk een voorbeeld van je fles in onze ontwerpstudio. Je kunt je ontwerp zelfs opslaan om het eerst aan een familielid, teamlid of collega te laten zien. Daarna zorgen wij voor de rest. Je ontvangt flessen met een rondom gedrukte foto die je meteen kunt gebruiken of uitdelen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten