Loading...

Thermosfles

Een geïsoleerde fles met een inhoud van een halve liter, ideaal voor zowel warme als koude dranken. Zet er een foto, logo of illustratie op.
Kleur ondergrond:
wit
Decoratietechnologie

Geïsoleerde fles die dranken op hun ideale temperatuur houdt.
  • Roestvrij staal 304
  • Inhoud tot 500 ml
  • Dubbelwandig
  • Houdt drankjes tot 12 uur warm of 24 uur koud
  • Pop-updeksel voor eenvoudig schenken

Decoratie: digitale inkjet (onbeperkte kleuren, voelt glad aan, geen ontwerpbeperkingen). 

Onderhoudsinstructies: Deze fles moet met de hand afgewassen worden. Niet geschikt voor de magnetron of de vaatwasser.

Gloeiend heet of ijskoud? Geïsoleerde waterflessen houden je drankjes koud voor op het strand en heerlijk warm tijdens winterse uitstapjes. In deze Eevo thermosflessen past een halve liter vloeistof en ze zijn gemaakt van roestvrij staal type 304. Ze houden je thee, koffie of chocolademelk tot 12 uur lang warm en gekoelde dranken tot 24 uur lang koud.

Een gepersonaliseerd aandenken Wat deze fles zo speciaal maakt, is dat je er een foto op kunt laten printen. Je kiest zelf of je er een illustratie, bedrijfslogo of een speciaal moment met familie, vrienden of je huisdier op zet. Maar ze zijn ook goed om reclame mee te maken voor je bedrijf, club of goede doel.

Maak het helemaal naar wens in een paar stappen Upload je foto en bekijk een voorbeeld van je fles in onze ontwerpstudio. Je kunt je ontwerp zelfs opslaan om het eerst aan een familielid, teamlid of collega te laten zien. Daarna zorgen wij voor de rest. Je ontvangt flessen met een rondom gedrukte foto die je meteen kunt gebruiken of uitdelen.

Productspecificaties
Product Id
PRD-4KQIZP0J
Soort
Vacuümfles