Loading...

Envelopen & Verzending

Bespaar tijd en zorg voor een nette uitstraling met bedrukte correspondentie.

Enveloppen

Maak een statement nog voordat je klanten hun brief of pakketje openen.
 
 
 
 
 

Onze populairste enveloppen

Check de envelopontwerpen die onze klanten op dit moment leuk vinden.

Verzendartikelen

Maak enveloppen en verpakkingen uniek met bedrukte etiketten, stempels en nog veel meer.
 
 
 
 
Val op met een uniek, voordelig ontwerp
Geef je project een professionele afwerking. Vul een kort opdrachtformulier in en ontvang binnen 24 uur concepten van onze interne ontwerper.
Meer weten?
Overzichtspagina stempels > Cloudinary-beeldcomponent

Gerelateerd product

 
 
 
 

Bedrukte enveloppen helpen je tijd te besparen en op te vallen.

Wil je je takenlijstje korter maken en zorgen dat je post opvalt? Bij VistaPrint kun je uit diverse enveloppen en verzendproducten voor persoonlijk of zakelijk gebruik kiezen en een gepersonaliseerd ontwerp maken dat creatief, professioneel of beide is. Zet je bedrijfsnaam en logo op zendingen of bedrukte enveloppen voor onmiddellijke herkenbaarheid. Of bestel gekleurde of bedrukte enveloppen om je persoonlijke berichten of uitnodigingen op te vrolijken en opvallender te maken.

Als je eenmaal weet welk product je nodig hebt, kies je een van de vele stijlen en sjablonen, voeg je je eigen informatie toe en zet je de puntjes op de i. En als je ergens vragen over hebt, staan de experts van onze klantenservice voor je klaar. Nadat je je bestelling hebt geplaatst, gaan wij ermee aan de slag. Je ontvangt bedrukte enveloppen en verzendzakken die je meteen kunt gebruiken om indruk te maken.

Veelgestelde vragen

Ja, je kunt onbedrukte enveloppen bestellen. Onze gekleurde enveloppen zijn altijd blanco en in onze ontwerpgalerij vind je ook een blanco sjabloon.

Ja. Onze bedrukte enveloppen kunnen volledig bedrukt worden, dus je kunt zo veel (of zo weinig) van de envelop bedrukken als je wilt.

Ja. De meeste trouwkaarten die we aanbieden hebben een bijpassende envelop. Laat het ons weten als je geen bijpassend ontwerp kunt vinden, of liever iets nieuws wilt maken. We helpen je graag.

Ja. Als je aan het ontwerpen bent in onze online studio, verschijnt de optie om een drukproef (pdf) te maken. Die laat zien hoe de envelop eruit ziet na het drukken. Dit is een goed moment om te controleren op fouten voordat je de bestelling plaatst.

Onze bedrukte enveloppen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende formaten:

  • 14,6 x 11 cm: geschikt voor een kaart van 13,9 x 10,7 cm
  • C5: geschikt voor een kaart van 21,6 x 13,9 cm
  • 19 x 12 cm: geschikt voor een kaart van 18,2 x 11,7 cm
  • 14,6 x 14,6 cm: geschikt voor een kaart van 14 x 14 cm
  • DL: geschikt voor een kaart van 21 x 9,5 cm

De opties voor verzegeling variëren per product. De enveloppen hebben een lijmstrook (de flap van de envelop bevat een lijmstrook die geactiveerd wordt met vocht), een drukgevoelige verzegeling (de zelfklevende flap van de envelop is bedekt met een plakstrip die moet worden verwijderd) of beide. Hieronder vind je de verschillende opties voor verzegeling per product:

Lijmstrook Drukgevoelig
Zakelijke enveloppen X X
Bedrukte enveloppen X
Bedrukte enveloppen X
Verzendzakken X
Gekleurde enveloppen X

Neem contact met ons op om het door te geven. We helpen je graag om het op te lossen.