Enveloppen

Wil je een verzorgde look voor je correspondentie en een stijlvolle, professionele uitstraling voor je merk? Gebruik bedrukte of gekleurde enveloppen om klanten of gasten te informeren over een aanstaand evenement of promotie. Voeg je logo, tekst of afbeelding toe voor bedrukte trouwkaarten, verjaardagsfeestjes en meer. Of kies bijzondere papiersoorten voor gekleurde enveloppen. Trek de aandacht met een consistent uiterlijk. We weten hoe belangrijk unieke enveloppen zijn om post te versturen aan klanten, genodigden en anderen. Lees hier onze tips om alles uit je marketingmateriaal te halen.

Bedrukte enveloppen

bijpassend/bedrukte-enveloppen

Bestel enveloppen die bij je design en product passen, van uitnodigingen tot bedrijfsbriefpapier. Of verzin zelf een opvallende, originele look.

Shop nu
Colored envelopes

Gekleurde enveloppen

Val op met in het oog springende kleuren op ons beste (en duurzaamste) papier.
Shop nu

Veelgestelde vragen:

V: Wat is het verschil tussen bedrukte en gekleurde enveloppen? 
A: Bedrukte enveloppen kun je volledig aanpassen door onze sjablonen te gebruiken of je eigen ontwerp te uploaden. Gekleurde enveloppen zijn duurzamer en beschikbaar in een assortiment bijzondere, gekleurde papiersoorten.

V: Kan ik mijn logo afdrukken op de gekleurde enveloppen? 
A: Personaliseringsopties zijn alleen beschikbaar voor de bedrukte enveloppen. De gekleurde enveloppen zijn verkrijgbaar in diverse speciale papiersoorten, zoals bijvoorbeeld zilvermetallic of kraftpapier.  

V: Kan ik een ontwerp op maat laten maken?
A: Als je voor bedrukte enveloppen kiest, kunnen onze ontwerpers speciaal voor jou een sjabloon op maat ontwerpen. Klik op “We helpen graag met je ontwerp” op de pagina voor bedrukte enveloppen om aan de slag te gaan. 

V: Kan ik een onbedrukte envelop krijgen, of hebben jullie alleen bedrukte enveloppen? 
A: Ja, je kunt een onbedrukte envelop krijgen. Kies het gewenste formaat en klik op Begin met ontwerpen. Op de sjablonenpagina wordt een blanco sjablonen voorgesteld. 

V: Wat moet ik doen als mijn enveloppen een typ- of ontwerpfout bevatten? 
A: Als je bestelde enveloppen niet precies zijn zoals je ze ontworpen hebt, dan maken we dat graag kosteloos in orde. Neem per telefoon, chat of e-mail contact op met onze klantenservice en dan regelen we dat voor je.