Verder naar hoofdinhoud

Notitiekaarten

Maak je persoonlijke of zakelijke notitiekaarten nog stijlvoller. Bekijk ontwerpen met allerlei thema‘s en verschillende papieropties. Details bekijken
Formaat
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • 2 formaten
  • 8 papiersoorten beschikbaar
  • Met standaard of ronde hoeken
  • Levendig, full colour drukwerk
  • Er zijn ook enveloppen beschikbaar

Klaar om een blijvende indruk achter te laten? Onderschat nooit hoe effectief een handgeschreven notitiekaartje is. In een wereld vol e-mails en tekstberichtjes springt een handgeschreven kaartje eruit, of het nu voor een dierbare of een professioneel contact is. En met onze collectie gepersonaliseerde kaarten kun je makkelijk een uniek ontwerp maken dat helemaal bij jouw stijl past.

Om jouw unieke notitiekaarten te maken, kijk je eerst in onze ontwerpgalerij. Je kunt alle ontwerpen samen zien of ze filteren op stijl, kleur en meer. (Bij veel van onze ontwerpen is er ook ruimte voor een foto of twee). Heb je eenmaal de juiste optie gevonden, maak 'm dan helemaal eigen met je persoonlijke gegevens, zoals je naam, monogram of bedrijfslogo. Als je ontwerp helemaal perfect is, plaats je eenvoudig je bestelling en laat je de rest aan ons over.

Je notitiekaarten worden professioneel gedrukt, verpakt en naar je opgestuurd. Ze komen gereed voor gebruik aan, klaar om de ontvangers blij te maken.

Milieuvriendelijke papiersoorten.

We zijn er trots op dat we FSC-gecertificeerd zijn en zetten ons in voor het verminderen van onze impact op het milieu en gebruiken papier afkomstig van verantwoord bosbeheer.

Meer weten?
Wij dragen bij aan verantwoord bosbeheer.

FSC-papier dat gecertificeerd is door Rainforest Alliance is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en beschermt het welzijn van lokale gemeenschappen, dieren en het milieu.

Meer weten?

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Notitiekaarten in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten