Trouwkaarten

Wedding GPP
Wedding GPP
Wedding GPP

Unieke uitnodigingen voor een onvergetelijke dag.
• Kies uit twee formaten
• Vind je ideale thema, kleur & papier
• Maak op maat met je favoriete verwoording
• Maak bijpassende RSVP- & inlegkaarten

Kies je afwerking
Geen
Folie-reliëfdruk
Kies je vouwwijze
Enkel
Gevouwen
Formaat
18,2 x 11,7 cm
21,6 x 13,9 cm
Kies je papiersoort
Standaard mat
Linnen
Gerecycled mat
Premium glans
Premium mat
Parelmoer
Premium zijde mat
Kies de snijwijze
Ronde hoeken
Standaard
Kies de kleur van je folie
Goud|#D4AF37
Geen
Oriëntatie
Horizontaal
Verticaal
Aantal
Prijs € 10,35 ...

Prijzen zijn inclusief BTW

Productspecificaties

Materiaal, uitloop, marge, etc.


Trouwkaarten die je gasten geweldig zullen vinden en die jij zult koesteren.
Gefeliciteerd! Je bruiloftvisie krijgt gestalte. Nu kun je je gasten een idee geven van wat hen te wachten staat met een bedrukte trouwkaart. We hebben opties voor elk bruiloftthema, van rustiek tot elegant, om aan te passen met je favoriete kleuren, taal en zelfs papiersoort. En met onze collectie antwoordkaarten, inlegkaarten en enveloppen kun je prachtig, uniek schrijfwaar voor je bruiloft creëren zonder te hoeven beschikken over een groot budget.

Papiersoorten & afwerkingen

Standaard mat (250 g/m²):

Een gladde, strakke en betaalbare optie.

Gerecycled mat (300 g/m²)

100% gerecycled papier zonder afwerking.

Premium mat (270 g/m²)

Dik en glad met een moderne voorkant zonder afwerking.

Linnen (300 g/m²)

Elegant, geweven papier van Italiaans katoen.

Premium glossy (350 g/m²)

Ideaal voor ontwerpen met foto's. Glanzende voorkant en een zijdecoating op de achterkant.

Parelmoer (350 g/m²)

Subtiele witte glans met een gladde, gepolijste uitstraling.

Ontwerptips & deskundige inzichten

Maak schrijfwaar voor je bruiloft.

De meeste trouwenveloppen bevatten een trouwkaart, antwoordkaart, envelop voor de antwoordkaart en informatieve inlegkaart.

Bestel: 4-5 maanden voor de bruiloft.
Verzend: 6-8 weken voor de bruiloft.

Denk na over je toon.

Licht een tipje op van de sluier over de sfeer op jouw bruiloft met het taalgebruik op jouw uitnodiging.

Informeel: "Wij geven elkaar het jawoord!"
Formeel: "Je bent van harte uitgenodigd..."

Stem de uitstraling van je trouwbenodigdheden op elkaar af.

Wil je een win-winsituatie? Gebruik dezelfde stijl of hetzelfde ontwerp op al je trouwbenodigdheden, zoals op je ceremonieprogramma's, plaatskaartjes en menukaarten. Dat geeft je feest niet alleen een extra vleugje glans, maar maakt ook het ontwerpproces gemakkelijker.

We kunnen de muziek niet voor je uitkiezen, maar met onze uitnodigingen is het plannen van je dag toch wat gemakkelijker. Upload je eigen ontwerp of kies uit honderden opties om er een te vinden die bij je stijl past. Beslis vervolgens of je ook enveloppen wilt bestellen: er zijn witte, gekleurde en bedrukte opties beschikbaar. Of sla de enveloppen over voor een milieuvriendelijkere aanpak. 

Tips en taken
  • Zorg ervoor dat alles in lijn is, inclusief save-the-date kaarten, uitnodigingen en bedankkaarten. Dat helpt om alles samenhangend te maken en de toon te zetten voor de grote dag.
  • Wacht niet te lang met vaststellen wanneer welke kaart verstuurd moet worden. Bekijk onze bruiloftschecklist voor inspiratie.
  • Bedenk wat je wilt zeggen. Zet je website voor de bruiloft op de save-the-date-kaarten, maar geef nog geen cadeautips. Informeer je gasten over de dresscode via de uitnodiging en vergeet niet om RSVP-kaarten en gefrankeerde enveloppen mee te sturen.
  • Denk goed na over de persoonlijkheid van je gasten. Dat maakt het gemakkelijker te bepalen of je ze in een formele of informele toon aanschrijft.


Beschikbare papiersoorten
  • Standaard mat (250 g/m²): Deze mooie (en betaalbare) papiersoort heeft een goede leesbaarheid en is eenvoudig beschrijfbaar. Geef een elegante afwerking en heldere print met een zijdecoating op de voor- en achterkant.
  • Premium mat (300 g/m²): Deze mooie afwerking met zachte uitstraling heeft een matte voorkant en een zijdecoating op de achterkant. De heldere kleuren geven je ontwerp een trendy, moderne uitstraling.
  • Premium glossy (350 g/m²): Onze meest glanzende papiersoort heeft niet alleen een opvallende glans, maar geeft ook extra contrast, waardoor foto's en kleurrijke ontwerpen eruit springen. Je kunt ook nog gemakkelijk schrijven op de niet-glossy achterkant met zijdecoating.
  • Linnen (280 g/m²): De zachte, textielachtige textuur maakt deze papiersoort bijzonder. Het kruislings geweven patroon van het papier zorgt ervoor dat dit papier niet snel vergeten wordt.
  • Gerecycled mat (270 g/m²): Deze milieuvriendelijke papiersoort heeft een artistieke, creatieve uitstraling. Dit 100% gerecyclede papier met textuur is ideaal voor eenvoudige ontwerpen met veel tekst.
Schrijf een beoordeling en kijk wat andere klanten zeggen.
Gegarandeerd Goed
Niet tevreden? Dan lossen we dat op.