Ga door naar de inhoud
Bestel je voor je bedrijf? Bekijk de prijzen exclusief btw door deze optie onderaan te pagina te selecteren.

Er kan slechts 1 kortingscode worden gebruikt per bestelling. Het bespaarde bedrag wordt weergegeven in je winkelwagentje. Kortingen gelden niet voor bezorgkosten, btw, abonneekosten of design services, eerdere bestellingen of Promotique, tenzij anders aangegeven. Er kunnen toeslagen van toepassing zijn voor de bezorging en eventuele extra opties, tenzij anders aangegeven. Gratis aanbiedingen zijn alleen geldig voor het laagste aantal van elk product en zijn niet geldig op meer dan 2 artikelen per bestelling.

 
 

Kortingscode toegepast:

Toepassen
Er kan slechts 1 code worden gebruikt per bestelling.
 
 
Heb je een kortingscode?
 
Kortingscode toegepast
Heb je een andere kortingscode?
Sluit
 
 

Stickers, Stickers Maken

 

Plak deze stickers op alles wat er in je opkomt!

  • Perfect om gebruiken bij het ordenen, voor fotoalbums, om mee te labelen en meer!
  • Beschikbaar in mat en glanzend stickermateriaal
  • Beschikbaar in diverse vormen en formaten
Stickers

Kleine stickers - Rond


Kleine stickers - Rond
Vanaf € 6,65 (incl. btw) voor 1 vel van 24 stuks
Ontwerp je eigen stickers door je afbeelding te uploaden of kies uit honderden ontwerpsjabloons. Perfect voor fotoalbums, als origineel geschenk en meer! Stickers hebben een diameter van 38 mm.

Grote stickers - Rond


Grote stickers - Rond
Vanaf € 6,65 (incl. btw) voor 1 vel van 6 stuks
Stickers nodig? Probeer deze. Perfect te gebruiken om te labelen, het ordenen van je paparassen, voor op dozen, cadeautjes, verpakkingen en meer! Upload je foto voor een origineel effect. De stickers hebben een diameter van 76 mm.

Kleine stickers - Ovaal


Kleine stickers - Ovaal
Vanaf € 6,65 (incl. btw) voor 1 vel van 10 stuks
Deze kleine stickers (76 x 51 mm) kunnen overal voor worden gebruikt. Gebruik ze om je kantoor te ordenen, je dozen te labelen, organiseer je zolder en meer. Voeg je foto toe of kies een origineel ontwerpsjabloon.

Grote stickers - Ovaal


Grote stickers - Ovaal
Vanaf € 6,65 (incl. btw) voor 1 vel van 4 stuks
Het stickeren kan beginnen! Kies uit honderden ontwerpen en voeg je foto of logo en een tekst toe. Gebruik ze voor het beplakken van dozen, cadeautjes, kaarten en alles wat er maar in je opkomt! Stickers worden geleverd in een formaat van 127 x 76 mm.

Grote stickers - Rechthoekig


Grote stickers - Rechthoekig
Vanaf € 6,65 (incl. btw) voor 1 vel van 4 stuks
Op zoek naar een sticker die opvalt? Probeer deze stickers van 76 x 102 mm. Laat ze bedrukken met je tekst en afbeeldingen of upload een compleet eigen ontwerp. Perfect voor het labelen van opbergdozen, laadjes en meer.
 

Unieke bedrukte stickers bij Vistaprint

Drukwerk in kleur voor bedrukte stickersTerug naar boven
Je budget zou nooit moeten bepalen hoeveel kleuren je je kan veroorloven voor je stickers. Bij Vistaprint is kleurendrukwerk op stickers inbegrepen om je boodschap er uit te laten springen.
Ontwerpopties voor unieke stickers die bij je passenTerug naar boven
Vistaprint heeft honderden voorbeelden voor stickers om je te helpen een begin te maken. Kies een sjabloon en ga aan de slag in onze gratis online ontwerpstudio voor stickers. Creëer je unieke stickers door tekst, logo’s en graphics te uploaden. Vistaprint biedt meer dan 70 duizend gratis afbeeldingen die je helpen bij het ontwerpen van je stickers. Maar als je het ontwerp voor je stickers al klaar hebt, kun je het bestand ook gemakkelijk uploaden, zodat wij het voor je kunnen printen!
Unieke stickers op maat geprint voor je startende ondernemingTerug naar boven
Onze merkgebonden technologie stelt je in staat je stickers in kleine hoeveelheden te printen en de hoogste waarde te behouden. Vroeger was het printen van stickers een handmatig en tijdrovend proces voor zowel klant als leverancier. Niet alleen heeft Vistaprint het drukken van stickers volledig geautomatiseerd, ook het bestellen en creëren van de stickers gaat volledig machinaal. Dat levert minder kosten op en dus krijgen onze klanten stickers van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs.
Verzendkosten, productopties en het uploaden van foto’s/logo’s niet inbegrepen, tenzij anders vermeld. Elk besteld product is onderhevig aan de volledige verzendkosten voor dat product. Maximaal aantal gratis producten per bestelling is 10. Kortingen zijn niet geldig op eerder geplaatste bestellingen. Vistaprint behoudt het recht om aanbiedingen Te allen tijde en zonder aankondiging of reden in te trekken of te wijzigen. Dit geldt mede voor aanbiedingen die niet correct zijn weergegeven vanwege eventuele fouten.