Loading...

Verzendmateriaal

Verzend je producten in stijl. Gepersonaliseerd verzendmateriaal is perfect om klanten blij te maken bij de bezorging en een unieke uitpakervaring te bieden.


11 resultaten
Verder naar gefilterde resultaten
11 resultaten


Creëer verpakkingen die uitnodigen tot openmaken met gepersonaliseerd verzendmateriaal.

Wil je meer dan alleen de lichtbruine dozen en simpele tape die je gebruikt om je producten te verzenden? Laat zien dat je net zoveel zorg en aandacht voor je verzendmateriaal hebt als voor je producten en productverpakkingen. Voeg snel je merk en je stijl toe aan alle verzenddozen en -zakken die je verstuurt met onze aanpasbare ontwerpen. Ideaal voor evenementen, promoties en artikelen voor de feestdagen! 

Wat je stijl ook is, VistaPrint kan je helpen om opvallende verpakkingen en verzendmaterialen te maken. Zet je merk op verzendzakken en verpakkingsdozen en gebruik zelfklevende verpakkingstape met je logo. Ontwerp bedrukte verzendzakken en verzendenveloppen om je klanten een unieke winkelervaring te bieden met persoonlijke teksten, aanbiedingen en meer. Je kunt onze ontwerpsjablonen gebruiken of je eigen afbeelding uploaden om te beginnen. Daarnaast staan onze specialisten ook klaar om je te helpen bij alles wat je nodig hebt.