Verder naar hoofdinhoud

Matte gelamineerde visitekaartjes

Bescherm je kaartjes tegen krassen, vlekken en slijtage met een gladde, gelamineerde coating. Bekijk volledig aanpasbare ontwerpsjablonen en een gemakkelijke manier om je ontwerp te uploaden. Details bekijken

Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd
  • 85 x 55 mm
  • Gecoat papier van 350 g/m²
  • Semi-matte afwerking
  • Standaardhoeken
  • Voelt als: de cover van een tijdschrift

Elke kennismaking is een kans om een blijvende indruk te maken. Met gelamineerde matte visitekaartjes blijven je contactgegevens er netjes en professioneel uitzien. We lamineren beide zijden van je gladde, semi-matte kaartje met een speciale coating die een extra beschermlaag vormt tegen lichte krassen, vlekken en zelfs een paar druppeltjes water. Het dikke, prettig aanvoelende papier kan de tand des tijds doorstaan.

Klaar om je gelamineerde matte visitekaartjes te ontwerpen? Bekijk eerst onze collectie volledig aan te passen ontwerpen of upload je eigen ontwerp. Vervolgens kun je het ontwerp aanpassen met tekst, je logo en meer. Daarna zorgen wij voor de rest: het professioneel bedrukken, verpakken en verzenden van je bestelling. Je ontvangt een doos vol prachtige, gelamineerde kaartjes die je direct voor je aan het werk kunt zetten.

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Matte gelamineerde visitekaartjes in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten