Verder naar hoofdinhoud

Standaard visitekaartjes

Wees voorbereid, zodat je elke kans kunt benutten met een opvallend kaartje. Bekijk volledig aanpasbare ontwerpsjablonen, unieke papiersoorten en nog veel meer. Details bekijken
Formaat
Hoeken
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • 85 x 55 mm groot
  • 8 soorten papier, 2 opties voor hoeken
  • Levendig, full colour drukwerk
  • Metallic en Spot-UV afwerkingen beschikbaar (alleen op de voorkant)

Een nieuwe doos met visitekaartjes openmaken is altijd een bijzonder moment, of je nu een nieuw bedrijf hebt opgezet of een nieuwe medewerker hebt aangenomen. Nu kun je eenvoudig visitekaartjes laten maken die je vol vertrouwen en trots uitdeelt voor een professionele uitstraling.

Klaar om je visitekaartjes te bestellen? Je kunt visitekaartjes drukken met een volledig aanpasbaar ontwerp uit ons assortiment. We hebben zelfs branche-specifieke opties. Personaliseer het gekozen ontwerp met belangrijke details zoals de naam, website en het logo van je bedrijf. Kies vervolgens of je het ontwerp nog specialer wilt maken, bijvoorbeeld met een unieke papiersoort of een bijzondere afwerking op de voorkant. Wij zorgen er dan voor dat je een doos vol prachtige kaartjes ontvangt, klaar om indruk te maken.

Milieuvriendelijke papiersoorten.

We zijn er trots op dat we FSC-gecertificeerd zijn en zetten ons in voor het verminderen van onze impact op het milieu en gebruiken papier afkomstig van verantwoord bosbeheer.

Meer weten?
Wij dragen bij aan verantwoord bosbeheer.

FSC-papier dat gecertificeerd is door Rainforest Alliance is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en beschermt het welzijn van lokale gemeenschappen, dieren en het milieu.

Meer weten?

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Standaard visitekaartjes in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten