Verder naar hoofdinhoud
Loading...

Draagtas met logo

Neem je logo of boodschap overal mee naartoe. Deze lichtgewicht tas is voorzien van twee hengsels en is verkrijgbaar in 2 formaten. Details bekijken

Fetching compatible options
Kleur
Grootte
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd

Uiterst praktische, gepersonaliseerde draagtassen voor je merk.

  • Gemaakt van niet-geweven polypropyleen
  • Twee hengsels
  • 2 formaten

Decoratie: Drukwerk in 1 kleur (zeefdruk)

Schoonmaken: Alleen afnemen met een vochtige doek. Om je bedrukte ontwerp zo mooi mogelijk te houden, raden we wassen in de machine niet aan.

Veelzijdig en lichtgewicht
Onze draagtassen met logo zijn gemaakt van lichtgewicht, niet-geweven polypropyleen en zijn ideaal om uit te delen op beurzen, congressen, branche- of liefdadigheidsevenementen. Je kunt ze ook gebruiken als welkomstpakket voor nieuwe medewerkers.

Keuze uit 2 formaten
We hebben draagtassen met logo voor elke toepassing. Ons medium formaat is perfect voor beurzen, gevuld met promotionele artikelen zoals sleutelhangers, folders, pennen en meer. Onze grote gepersonaliseerde draagtas heeft een bodem. Ideaal voor boodschappen, een dagje naar het strand en meer.

In enkele minuten ontworpen
Upload een eenkleurig logo of maak een nieuw ontwerp in onze interactieve studio. We hebben alle lettertypes en grafische elementen om een echt uniek en prachtig ontwerp te maken. Daarna zorgen wij voor de rest en zeefdrukken je ontwerp in een levendige kleur.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten