Verder naar hoofdinhoud

Save-the-date kaarten

Laat het aftellen tot je bruiloft beginnen met bedrukte save-the-date kaarten. Bekijk onze vele ontwerpen, waaronder opties met of zonder foto’s en verschillende papiersoorten. Details bekijken
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • Keuze uit 2 formaten
  • Keuze uit 8 papiersoorten
  • Standaard of ronde hoeken
  • Levendig, full-colour drukwerk
  • Enveloppen verkrijgbaar

Gefeliciteerd met de keuze van de datum en de locatie van je bruiloft! Met bedrukte save-the-date kaarten kun je het grote nieuws met vrienden en familie delen en ervoor zorgen dat ze de dag direct in hun agenda zetten. We helpen je graag met het ontwerpen van leuke, frisse en liefdevolle save-the-date postkaarten. Onze collectie bevat ontwerpen in alle stijlen en voor alle smaken: van vintage tot modern en alles daar tussenin. Elk save-the-date uitnodigingssjabloon is volledig aan te passen met alle informatie die je wilt delen en veel sjablonen hebben bovendien ruimte voor een of twee foto’s.

Als je klaar bent om je kaart te ontwerpen, kijk dan eerst in onze ontwerpgalerij. Je kunt filteren op kleur, stijl en andere kenmerken of gewoon alle beschikbare opties bekijken als je nog inspiratie zoekt voor je save-the-date kaarten. Zodra je een ontwerp hebt gekozen, kun je in onze online studio je eigen gegevens toevoegen, zoals jullie namen, de datum, de url van jullie trouwwebsite en meer. En als je klaar bent om je bestelling te plaatsen, zorgen wij voor de rest. Je save-the-date kaarten worden professioneel bedrukt en verpakt en komen gereed voor gebruik aan, klaar om te versturen naar iedereen op je gastenlijst.

Milieuvriendelijke papiersoorten.

We zijn er trots op dat we FSC-gecertificeerd zijn en zetten ons in voor het verminderen van onze impact op het milieu en gebruiken papier afkomstig van verantwoord bosbeheer.

Meer weten?
Wij dragen bij aan verantwoord bosbeheer.

FSC-papier dat gecertificeerd is door Rainforest Alliance is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en beschermt het welzijn van lokale gemeenschappen, dieren en het milieu.

Meer weten?

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Save-the-date kaarten in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten