Loading...

Maak het gemakkelijker voor gasten om je datum te reserveren en te onthouden.

 • Formaat: 139 x 107 mm
 • Mat magnetisch plaatje
 • Levendig full-colour drukwerk
 • Enveloppen beschikbaar

Laat het aftellen maar beginnen Gefeliciteerd met het vastleggen van jullie trouwdatum! Als het tijd is om het blije nieuws aan te kondigen, zijn save-the-date koelkastmagneten niet alleen leuk, maar ook heel praktisch. Ze herinneren je gasten steeds weer aan je trouwdatum, -locatie en andere info. De genodigden kunnen de magneet op hun koelkast plakken en samen met jou de dagen aftellen.

Rechtstreeks naar hun brievenbus
Trouwmagneten worden gemaakt van een dun, duurzaam en magnetisch materiaal dat gemakkelijk hecht. Ze zijn zo licht dat je ze zonder extra frankeerkosten op de post kunt doen. En deze verfrissende variant op traditionele save-the-date-kaarten bezorgt je gasten een leuke verrassing om naar uit te kijken als ze de envelop openmaken. Zelf als het ja-woord al gegeven is, blijven save-the-date-magneten vaak tot ver na de eerste trouwdag nog als aandenken in het zicht hangen.

Personaliseer ze nu Klaar om je save-the-date koelkastmagneten te maken? Bekijk eerst onze collectie volledig aan te passen ontwerpen. Als je een sjabloon hebt gevonden dat bij jouw stijl past, helpen wij je met het toevoegen van je eigen details in onze online ontwerpstudio, zoals foto, namen, datum, website-URL en meer. Perfectioneer je ontwerp, plaats je bestelling en laat de rest aan ons over. Je save-the-date-fotomagneten komen gereed voor gebruik aan, klaar om ze te delen met familie en vrienden.

MOMENTOPNAME BEKIJKEN

2 beoordelingen
Write a Review
Beoordelingsdistributie
 • 5 Sterren
  1
 • 4 Sterren
  0
 • 3 Sterren
  0
 • 2 Sterren
  0
 • 1 Ster
  1
Ontwerpgemak
Productkwaliteit
Productwaarde


Beoordeeld door 2 klanten

Ik vind deze product super!

3 feb 2019 | Filiz

Ik zal deze product gebruiken voor mijn trouw

Ik vind deze product super!
Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

afbeeldingen nauwdelijks te zien

13 okt 2016 | Trum

In tegenstelling tot het digitaal voorbeeld op de website zijn de afbeeldingen op mijn kaart zo goed als onleesbaar. Waardeloos dus, deze kan ik niet gebruiken

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Wat jammer dat de afbeeldingen niet goed te zien zijn op de kaart. We hebben een winkelkrediet voor u aangemaakt ten waarde van het aankoopbedrag. U ontvangt nog een separate email over het gebruik van het tegoed. Wellicht kunt u het ontwerp enigszins aanpassen en opnieuw bestellen.

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Laat beoordelingen zien 1-2

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Save-the-date magneten in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten