Maak naam voor jezelf.

Neem je eigen domein en bouw je merkbekendheid op, zodat klanten je altijd kunnen vinden.

Vista x Wix Domain name

Wat is een domeinnaam en waarom is die belangrijk?

Een domeinnaam is je online adres. Maar belangrijker is dat de juiste domeinnaam bezoekers helpt om je online te vinden, je merk geloofwaardiger maakt en je website direct een professionele uitstraling geeft. Begin nu: zoek de juiste domeinnaam voor je bedrijf en maak je online aanwezigheid compleet met Vista x Wix.

Waarom een domein via Vista x Wix?

Vista x Wix biedt een alles-in-eenoplossing om te beginnen met het opbouwen van je professionele online aanwezigheid. Registreer je gratis websitedomein bij Vista x Wix en geniet van een naadloze integratie met Wix-producten.

Bij een premium jaarabonnement ontvang je een tegoed voor een gratis domein gedurende een jaar.

Search for a domain

Domeinbeveiliging

Wix hanteert een privéregistratie voor domeinen. Dat betekent dat je persoonlijke informatie veilig is en je spam van derde partijen voorkomt.

24/7 support

Ons supportteam staat klaar om je te helpen. Je kunt met ons chatten, artikelen lezen en gratis instructievideo's kijken om de antwoorden te vinden die je zoekt.

Gratis webhosting

Als je een website maakt met Wix, krijg je daar automatisch gratis hosting op onze betrouwbare cloudservers bij.

Maak je eigen website op maat

Begin met een sjabloon, maak zelf een ontwerp of laat een website voor je maken met Wix ADI. Gebruik honderden gratis ontwerpfuncties om de website te maken die je hebben wilt en voeg professionele tools toe om je activiteiten online te beheren en uit te breiden.

Door op 'Begin gratis' te klikken en je aan te melden voor een Vista x Wix-account, geef je aan dat je de Gebruiksvoorwaarden van Wix gelezen en geaccepteerd hebt en akkoord gaat met het Privacybeleid van Wix. Vista en Wix delen je gegevens met elkaar en ook conform hun privacybeleid.

Meer dan 4 miljoen klanten hebben al voor Wix gekozen.

Sluit je bij hen aan en zoek het beste domein voor je bedrijf.