Maak naam voor jezelf.

Neem je eigen domein en bouw je merkbekendheid op, zodat klanten je altijd kunnen vinden.

Vista x Wix Domain name

Wat is een domeinnaam en waarom is die belangrijk?

Een domeinnaam is je online adres. Maar belangrijker is dat de juiste domeinnaam bezoekers helpt om je online te vinden, je merk geloofwaardiger maakt en je website direct een professionele uitstraling geeft. Begin nu: zoek de juiste domeinnaam voor je bedrijf en maak je online aanwezigheid compleet met Vista x Wix.

Waarom een domein via Vista x Wix?

Vista x Wix biedt een alles-in-eenoplossing om te beginnen met het opbouwen van je professionele online aanwezigheid. Registreer je gratis websitedomein bij Vista x Wix en geniet van een naadloze integratie met Wix-producten.

Bij een premium jaarabonnement ontvang je een tegoed voor een gratis domein gedurende een jaar.

https://cms.cloudinary.vpsvc.com/image/upload/f_auto/q_auto/v1670419841/digital/partners/wix/Wix%20Domains/EN-US/MXP11624-Domains-PDP-Domains-Right-Image-001_en-us.png

Domeinbeveiliging

Wix hanteert een privéregistratie voor domeinen. Dat betekent dat je persoonlijke informatie veilig is en je spam van derde partijen voorkomt.

24/7 support

Ons supportteam staat klaar om je te helpen. Je kunt met ons chatten, artikelen lezen en gratis instructievideo's kijken om de antwoorden te vinden die je zoekt.

Gratis webhosting

Als je een website maakt met Wix, krijg je daar automatisch gratis hosting op onze betrouwbare cloudservers bij.

Maak je eigen website op maat

Begin met een sjabloon, maak zelf een ontwerp of laat een website voor je maken met Wix ADI. Gebruik honderden gratis ontwerpfuncties om de website te maken die je hebben wilt en voeg professionele tools toe om je activiteiten online te beheren en uit te breiden.

Door op 'Begin gratis' te klikken en je aan te melden voor een Vista x Wix-account, geef je aan dat je de Gebruiksvoorwaarden van Wix gelezen en geaccepteerd hebt en akkoord gaat met het Privacybeleid van Wix. Vista en Wix delen je gegevens met elkaar en ook conform hun privacybeleid.

Meer dan 4 miljoen klanten hebben al voor Wix gekozen.

Sluit je bij hen aan en zoek het beste domein voor je bedrijf.

Door op 'Zoek mijn domein' te klikken en je aan te melden voor een Vista x Wix-account, geef je aan dat je de Terms of Use van Wix gelezen en geaccepteerd hebt en akkoord gaat met het Privacy Policy van Wix. Vista en Wix delen je gegevens met elkaar en ook conform hun privacybeleid.

Veelgestelde vragen

Bij de aankoop van een Premium website-abonnement ontvang je een tegoedbon voor een gratis domein gedurende een jaar. Als je zonder tegoedbon een domeinnaam koopt, dan zijn domeinabonnementen al verkrijgbaar vanaf slechts $ 10 per jaar. Als je het domein direct hebben wilt, kun je nu zoeken naar de domeinnaam die je wilt en die kopen.

Ja. Een van de eerste stappen bij het opbouwen van een merkidentiteit is het reserveren van die speciale domeinnaam. Als je een bedrijfsnaam in gedachten hebt, kun je onze domeinzoekfunctie gebruiken om dat domein nu te claimen. Als je plannen voor een website hebt, dan zijn de meeste Vista x Wix Jaarlijkse Premium Website-abonnementen inclusief een tegoedbon voor het eerste jaar gratis van een domeinabonnement. Meer weten over de tegoedbon voor een gratis domein?

Termijnen voor domeinregistratie zijn bijvoorbeeld 1, 2 en 3 jaar. De meeste Vista x Wix Jaarlijkse Premium Website-abonnementen zijn inclusief een tegoedbon waarmee het eerste jaar gratis is. Begin nu met het ontwerpen van je eigen klantenwebsite.

Je domeinnaam moet gemakkelijk te vinden zijn en je merk weerspiegelen. Als je al een bedrijfsnaam in gedachten hebt, probeer dan zoeken daarvoor en onze suggesties leiden je verder.

Bij aankoop van een kwalificerend Jaarlijks Premium website-abonnement ontvang je een tegoedbon voor het eerste jaar van je domeinabonnement. Tegoedbonnen voor gratis domeinen zijn niet geldig voor alle domeinextensies. Kom meer te weten over de tegoedbon voor een gratis domein.