Loading...

Wandkalenders

Verras vrienden of familieleden met een cadeau waar ze het hele jaar door plezier van hebben: bekijk bedrukte 12-maandenkalenders voor 2023. FSC®-gecertificeerd product. Details bekijken

Fetching compatible options
Formaat
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd

Zorg 12 maanden lang voor een glimlach met bedrukte wandkalenders.

  • NIEUW: Dubbele A3 mogelijk
  • 4 formaten
  • 2 papiersoorten
  • Diverse achtergronden en clipart
  • Sterke spiraalbinding
  • Foto's scherp afgedrukt in full colour
  • FSC©-gecertificeerd product: gemaakt van materiaal uit duurzaam beheerde bossen

365 dagen plezier
Ligt het aan ons of zien kalenders met heel veel herinneringen er echt beter uit? Wandkalenders met foto's bieden een praktische manier om speciale momenten en favoriete foto's te laten zien. Maak er een voor jezelf of bestel een groter aantal om cadeau te geven aan familieleden.

Zo veel aanpassingsmogelijkheden
We hebben een uitgebreide verzameling ontwerpen en indelingen plus 4 formaten. Je kunt dus altijd een fotokalender ontwerpen die bij je stijl, je ruimte en je planning past. In de ontwerpfase kun je tekst of illustraties toevoegen aan belangrijke datums, zoals verjaardagen en jubilea. Hoe je het ontwerp van je kalender ook aanpast, hij wordt altijd gedrukt op papier van duurzaam beheerde bossen.

Intuïtief ontwerpproces
We hebben onze ontwerpstudio verbeterd, zodat je nog gemakkelijker je eigen kalender kunt maken. Kies eerst een sjabloon. Daarna kun je in onze ontwerpstudio foto's toevoegen, bijzondere datums markeren, verschillende achtergronden uitproberen en andere opties gebruiken. Als je klaar bent met ontwerpen, zorgen wij er daarna voor dat je wandkalender professioneel gedrukt en verpakt wordt. Je ontvangt een prachtige wandkalender die je direct op kunt hangen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten