Loading...

Visitekaartjes met foliedruk

Til je ontwerp naar een hoger niveau met visitekaartjes met foliedruk. De reflecterende gouden of zilveren afwerking laat je ontwerp en de belangrijkste informatie eruit springen. Details bekijken

Fetching compatible options
Foliekleuren
Hoeken
Formaat
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Geef je ontwerp dimensie met visitekaartjes met foliedruk.

  • Premium mat papier van 360 g/m²
  • Ook verkrijgbaar met ronde hoeken
  • Keuze uit goud- of zilverfolie

Interessant en opvallend
Als je klanten bedolven raken onder een lawine van berichten, aanbiedingen en reclame, dan helpen visitekaartjes met foliedruk om gezien te worden. Of je nu voor goud gaat of zilver kiest, het reflecterende 3D-folie zorgt dat je kaartjes er anders uitzien en anders aanvoelen. Je kunt je ontwerp een luxe uitstraling geven of gewoon een visueel interessant element toevoegen. Het is hoe dan ook een goede manier om op te vallen.

Licht belangrijke info uit
Hoe opvallender en opmerkelijker je details zoals je bedrijfsnaam of webadres maakt, hoe groter de kans dat mensen die onthouden. Je kunt visitekaartjes met foliedruk gebruiken om je contactgegevens en socialemediaprofielen te benadrukken, maar je kunt de reflecterende gouden of zilveren afwerking ook gebruiken om de aandacht te vestigen op speciale aanbiedingen, belangrijke datums en meer.

Gemakkelijk ontwerpproces
Je hoeft geen grafisch ontwerper te zijn (of te hebben) om een mooi visitekaartje met foliedruk te maken. Bekijk om te beginnen onze ontwerpsjablonen of upload je eigen ontwerp. Als je je eigen ontwerp uploadt, kun je onze ontwerpstudio gebruiken om waar je maar wilt foliedruk aan je kaartje toe te voegen: tekst, afbeeldingen of het hele ontwerp. En als je vragen hebt, dan is er altijd een optie waarmee je om hulp kunt vragen. Als je tevreden bent met je kaartje, dan kun je een 3D-voorbeeld bekijken en je bestelling afronden.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten