Loading...

Visitekaartjes met ronde hoeken

Zonder hoeken voor een scherp resultaat. Bekijk volledig aanpasbare ontwerpsjablonen, unieke papiersoorten en nog veel meer. Details bekijken

Fetching compatible options
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Leg soepeler contact met visitekaartjes met ronde hoeken.

  • Hoeken van 6 mm
  • Keuze uit verschillende papiersoorten
  • Vierkante vorm mogelijk
  • Beschikbaar met spot-UV

Zachte randen voor een sterke indruk
Visitekaartjes met ronde hoeken zijn moeilijk over het hoofd te zien. Bovendien voelen ze zacht en glad aan. De opvallende vorm biedt een elegante, professionele uitstraling, maar geeft je ontwerp ook een unieke, moderne vibe.

Ontwerpopties beschikbaar
Ronde hoeken zijn beschikbaar met de meeste van onze papiersoorten, net als veel andere opties. Je kunt een vierkant visitekaartje met ronde hoeken kiezen of je ontwerp versterken met onze foliedrukaccenten of folie-reliëfdruk. En als je je sociale media wilt vermelden op je kaartje, dan past deze vorm goed bij het afgeronde logo-ontwerp van de grote sociale netwerken.

Snel en gemakkelijk te ontwerpen
Klopt, je hebt heel veel opties, maar we maken het gemakkelijk om te kiezen wat je nodig hebt. Upload je ontwerp of blader snel door onze sjablonen die goed passen bij ronde hoeken. Kies de opties die je wilt, controleer je kaartje in ons 3D-voorbeeld en zet de laatste puntjes op de i.

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Visitekaartjes met ronde hoeken in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten