Verder naar hoofdinhoud
Loading...

Kalenders maken met foto's

Producten

Ontwerp een jaar lang plezier om familie en vrienden mee te verrassen of om in je eigen huis of kantoor op te hangen.

Verjaardagskalenders maken met je favoriete foto's zodat je het hele jaar lang van je mooiste herinneringen kunt genieten.

Als je op zoek bent naar een vrolijk cadeau-idee of een manier om iets speciaals toe te voegen aan de keuken, het kantoor of de hal, dan is een kalender met foto een populaire optie. Fotokalenders bieden veel opties om de twaalf maanden aan te passen. Ze zijn leuk en functioneel, zowel aan een wand als op een bureau. Met de juiste fotokalender kun je vakantie-excursies herbeleven, pronken met geliefde huisdieren, grootouders verrassen met foto‘s van het hele gezin en nog veel meer. Je kunt zelfs een leuke nieuwe traditie beginnen: een nieuwe kalender met foto voor elk nieuw jaar.

Welke stijl je ook hebt, bij VistaPrint kun je zelf een fotokalender maken, voor jezelf of voor vrienden en familie. Bekijk kalenders om op te hangen of neer te zetten, elk met tal van decoratiemogelijkheden en unieke accenten. We helpen je bij het ontwerpproces met onze intuïtieve ontwerpstudio. Daarin kun je al je favoriete foto‘s uploaden, speciale datums markeren en nog veel meer. En als je op enig moment hulp nodig hebt, dan staan onze ontwerpers voor je klaar met deskundig advies.

Veelgestelde vragen

Kies eerst de kalender met foto die het best bij je ruimte past. Bekijk vervolgens onze themasjablonen en upload je favoriete foto's. Je kunt elke maand een enkele foto laten zien of een collage maken met onze indelingsopties. Als je klaar bent met je ontwerp, dan zorgen wij voor de rest: we bedrukken je kalender professioneel en verzenden hem.

Wees creatief! Gebruik foto's van je laatste vakantie, kiekjes van je kinderen en je huisdieren of je mooiste landschapsfoto's.

We raden aan om de kalender met foto te kiezen die het beste bij je kantoor, bureau of huis past. Een grote wandkalender is handig voor gezinnen die veel afspraken moeten bijhouden, terwijl een bureaukalender onmisbaar is voor mensen die thuiswerken. Kalendermagneten zijn ideaal voor op de koelkast. Wandkalenders met 12 van je favoriete afbeeldingen plus speciale pictogrammen voor verjaardagen en andere belangrijke datums zijn leuk als cadeau voor familieleden en vrienden.

Zeker! Een bureaukalender maken met foto's is een perfect cadeau-idee voor de feestdagen. Je dierbaren beginnen elke maand met een andere foto van een favoriete herinnering.

Ja. Je kunt het ontwerp van je bedrukte kalender controleren door op de knop Drukproef (pdf) te klikken.