Loading...

Til je branding naar een hoger niveau.

 • NIEUW: afwijkende formaten mogelijk
 • Keuze uit 15 standaardformaten
 • Keuze uit 5 vormen, waaronder een afwijkende vorm
 • Keuze uit 14 materialen
 • Standaard (33 cm) en gesplitste rollen verkrijgbaar
 • Levendig full-colour drukwerk
 • Hoeveelheden van 100 tot 10.000

__ Plak overal je merk op__ Op zoek naar een simpele manier om een professionele, uniforme look te creëren voor tassen, dozen, potten, flessen en meer? Onze stickers op rol zijn ideaal voor bedrijven met een grote of snel wijzigende voorraad. Je kunt kiezen uit klassieke materialen zoals wit of transparant kunststof of creatief worden met goud of zilverpapier. Je kunt zelfs afwijkende formaten en vormen maken, zodat je stickers precies zijn zoals je ze hebben wilt. Alles in één: ze zijn hoogwaardig, gemakkelijk en voordelig.

Makkelijk te gebruiken en te bewaren
De rolvorm zorgt dat je ze heel makkelijk kunt gebruiken en opbergen zonder dat ze veel ruimte innemen. Houd ze bij de hand in een la bij de kassa, in een magazijn of bij je kantoorartikelen. Zodra je nieuwe voorraad krijgt of een sale houdt, kun je de producten snel labelen en de stickers meteen weer opbergen. Of gebruik etiketten die lang meegaan voor producten die bewaard moeten worden.

Intuïtieve ontwerpervaring
Klaar om te beginnen? Als je een afwijkende vorm of afwijkend formaat kiest, begin je met het uploaden van je ontwerp. Als je een standaardvorm en -formaat gekozen hebt, kun je je eigen design uploaden of onze aanpasbare opties bekijken. Om er zeker van te zijn dat het materiaal van je stickers zichtbaar is, moet je geen .JPEG-bestanden of witte achtergronden gebruiken. Gebruik in plaats daarvan .PDF- of .PNG-bestanden voor een transparante achtergrond. Onze ontwerptools begeleiden je door elke stap van het proces en als je hulp nodig hebt, kun je altijd contact opnemen met een ontwerper. Ben je eenmaal tevreden, dan worden je stickers naar je toe gestuurd, klaar om ze te ontrollen.

Gestapelde stickers op rol

MOMENTOPNAME BEKIJKEN

32 beoordelingen
Write a Review
Beoordelingsdistributie
 • 5 Sterren
  14
 • 4 Sterren
  6
 • 3 Sterren
  2
 • 2 Sterren
  2
 • 1 Ster
  8
Ontwerpgemak
Productkwaliteit
Productwaarde


Beoordeeld door 32 klanten

Niet wat verwacht

6 jul 2024 | Toya

De sticker zijn Presies van papier gemaakt. Kleiner formaat van rol voorbeel met maar 1 sticker hoog is geen keuze.

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Goed dat je jouw feedback met ons deelt over de sticker op rol die je bij ons hebt besteld. Jammer te vernemen dat de verwachtingen die je bij de stickers had niet zijn uitgekomen. Bij het nakijken van je bestelling, zien we dat je een wit waterbestendige papieren stickers hebt besteld op een sticker rol van 33 cm. Naast deze 33 cm sticker rol, bieden we ook de optie om voor een 11 cm sticker rol te gaan. We hebben je hierover ook geïnformeerd via de e-mail. Mocht je nog verdere vragen hebben, vernemen wij deze graag.

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Valt kleiner uit dan verwacht

3 jul 2024 | Inge

We hadden vrije vorm stickers in de vorm van een huisje gemaakt als adresstickers 3x3, maar de witte rand tussen print en snijrand valt groot uit, en de hoogte is maar 2,5 geworden waardoor de letters erg klein zijn. Dit is niet goed af te leiden uit de ontwerptool, die al heel moeilijk te manipuleren bleek voor een vrije rand waardoor we ongeveer 700x opnieuw moesten tekenen tot het aanvaardbaar werd. Wel voor het eerst dat een bestelling teleurstellend uitvalt, alle andere items altijd tevreden van

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Goed dat je jouw feedback over de ontvangen sticker in vrije vorm met ons deelt via een productbeoordeling op onze website. Jammer te lezen dat de sticker niet is ontvangen, zoals verwacht en de witte rand in onze ontwerptool lastig te manipuleren is. Jouw feedback met betrekking tot de ontwerptool heb ik direct intern doorgestuurd naar het productteam om dit te bekijken en optimaliseren. Verder heb je gekozen voor de kleinste sticker van formaat 3 x 3 cm. Om de leesbaarheid van de sticker te controleren op ware grootte, adviseren wij altijd een PDF drukproef te maken. Deze functie hebben wij je zojuist uitgebreid uitgelegd via de mail, als ook jou een passende oplossing geboden. We kijken uit naar jouw reactie. Mocht je intussen nog verdere vragen hebben, stel deze dan gerust als antwoord op de mail.

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

ik zou dit opnieuw kopen

25 jun 2024 | Hilde | Verified Buyer

Tip Top !


Ik zou dit product terug bestellen

21 mei 2024 | Brigitte | Verified Buyer

De sticker zelf is ok uitgevoerd, maar de rol zelf is heel groot dacht dat het zou zijn zoals voorbeeld hiernaast.

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Bedankt dat je de moeite hebt genomen een productbeoordeling achter te laten over de sticker op rol. Fijn dat de stickers goed zijn uitgevoerd. Bij het controleren van je bestelling, zie ik dat je een sticker op rol van 33 cm hebt besteld. Naast de sticker op rol van 33 cm, hebben wij ook een sticker op rol van 11 cm. Hierover zal ik je ook een e-mail sturen. Mocht je verdere vragen hebben, laat het mij dan gerust weten als antwoord op de mail.


Goede kwaliteit zoals verwacht.

27 apr 2024 | Marc | Verified Buyer

Goede kwaliteit zoals verwacht.


Laat beoordelingen zien 1-5

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Stickers op rol in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten