Verder naar hoofdinhoud
Loading...

Jouw kenmerkende look begint hier

Elke tas, fles of bezorging is een kans om je bedrijf onder de aandacht te brengen.
 
 
 

Labels met branding die gezien worden

Met onze bedrukte stickers geef je allerlei artikelen gemakkelijk een uniforme uitstraling.
 
 
 
 
 
 

Stickers die een statement maken

Gebruik deze gepersonaliseerde stickers om je logo te laten schitteren op weggevertjes, tijdens evenementen of tussen de post.
 
 
 
 
 
 

Verpakkingen met jouw merk erop

Maak een geweldige eerste indruk op je klanten met speciaal bedrukte verpakkingen.
 
 
 
 
 
 

Gebruik bedrukte etiketten en stickers om je marketing en merchandise een samenhangende, professionele uitstraling te geven.

Als het om persoonlijke branding gaat, is elke pot, doos of envelop een kans. Met de volledig aanpasbare sjablonen van VistaPrint voor etiketten en stickers kun je van elke bedrijfsnaam en elk logo of project een ontwerp maken.

We helpen je om een stickerpakket te maken dat perfect bij je past, of je nu etiketten nodig hebt om de look van je merk vorm te geven, postetiketten om uitgaande post te personaliseren of bedrukte stickers om je inspiratie aan de wereld te laten zien. Selecteer de opties die voor jou werken, bekijk onze met zorg samengestelde sjablonen of upload je eigen ontwerp.

Waar je ze ook voor wilt gebruiken, met de verschillende opties maak je hoogwaardige bedrukte etiketten die opvallen.

Veelgestelde vragen

Onze etiketten en stickers worden gedrukt op wit papier, wit of doorzichtig kunststof en goud- en zilverfolie, afhankelijk van het product en materiaal dat je kiest. Ben je op zoek naar speciale stickers of etiketten? We hebben ook holografische, herbruikbare (elektrostatische), waterbestendige en oliebestendige opties van kunststof, evenals opties van hooi, satijn en zwart pulppapier.

Ja. Als je een unieke vorm nodig hebt, raden we onze uitgesneden stickers aan om iets unieks te ontwerpen. Een andere optie is om contourgesneden stickers te bestellen, omdat die makkelijk los te halen zijn.

Onze witte en doorzichtige kunststof etiketten met een glanzende afwerking zijn waterbestendig en geschikt voor gebruik buiten.

Al onze stickers en etiketten zijn voorzien van een lijmlaag die niet loslaat, behalve onze herbruikbare etiketten, die horen los te laten zodat ze opnieuw gebruikt kunnen worden.

Om belletjes te voorkomen, moet je ervoor zorgen dat het oppervlak schoon en droog is voordat je de sticker er opplakt. Gebruik een rakel, liniaal, creditcard of ander voorwerp met een harde, vlakke rand om de bubbeltjes weg te strijken.

Ja. Onze papieren etiketten met matte afwerking zijn geschikt om op te schrijven met een potlood of pen. Maar als je voor een etiket van kunststof of folie kiest, raden we aan om een watervaste stift te gebruiken.

Verzenddozen, verpakkingsdozen, papieren tassen en enveloppen zijn een aantal van de producten die het meest gebruikt worden in combinatie met etiketten en stickers.

Ja. Als je op je stickers op rol wilt schrijven, zijn onze stickers van wit papier met een matte afwerking het gemakkelijkst te beschrijven met potlood of pen.