Loading...
fleecedeken met foto opgevouwen

Gepersonaliseerde dekens

Wikkel je in je favoriete herinneringen met een deken van sherpa of fleece. Zet er één foto of een complete collage op. Details bekijken

Fetching compatible options
Formaat
Aantal
 
Upload je afbeeldingHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Wikkel jezelf of je naasten in een warme glimlach met sherpadekens.

  • 2 formaten
  • 100% polyester
  • Sherpa- of fleecestof
  • Opties voor een enkele foto of een collage
  • Full-colour enkelzijdige bedrukking

Tijd voor wat warmte
Kruip lekker weg onder je eigen unieke, gepersonaliseerde sherpadeken. Op zoek naar een leuk cadeau voor vrienden of iets nieuws voor je interieur? Met sherpadekens zit je altijd goed. Letterlijk. Voeg je favoriete foto of ontwerp toe waar je vrolijk van wordt als je onder je deken kruipt.

Fleece of sherpa?
Met allebei zit je eigenlijk goed. Ze zijn allebei gemaakt van superzacht, comfortabel, 100% polyester dat in de wasmachine kan. De sherpadeken heeft wat meer wollig comfort aan de achterkant en is iets zachter, warmer en dikker, met een matte afwerking aan de voorkant. Onze fleecedeken is een voordeligere optie met een lichte glans aan de voorkant. Maar beide zijn ideaal als cadeau voor familieleden of zelfs als weggevertje voor collega's.

Gemakkelijk te ontwerpen
Klaar om je gepersonaliseerde deken te ontwerpen? Maak een keuze uit diverse opties om de deken te ontwerpen zoals jij die wilt of upload je eigen ontwerp. Vervolgens kun je het ontwerp aanpassen met afbeeldingen, tekst en meer. Daarna zorgen wij voor de rest: we drukken je bestelling professioneel af en verzenden hem. Je ontvangt een lekker warme sherpa- of fleecedeken waar je meteen onder kunt kruipen.

bedrukte deken met familiefoto's

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten