Loading...

Muur-, vloer- en raamstickers

Verander zichtbare ruimtes in kansen om op te vallen. 

Sjablonen voor raamstickers 

Verken specifieke themasjablonen en sectorsjablonen die je naar wens kunt aanpassen.
Gemakkelijk aanbrengen zonder luchtbellen 
Of het nu voor een raam, een muur of een vloer is, onze stickers zijn gemakkelijk aan te brengen en moeiteloos te verwijderen.
Meer weten?

Stickers voor een professionele uitstraling

Raamstickers
Aanbevolen voor: gebruik binnen en buiten. Gemaakt met een sterke kleeflaag.
Bedrukt raamfolie
Aanbevolen voor: stickers en tijdelijke promoties die je wilt verplaatsen. Gemaakt met een silicone kleeflaag die geen resten achterlaat.
Raamstickers - Geperforeerd
Aanbevolen voor: grote raamdisplays: water- en weerbestendig, geperforeerd plastic.
Muurstickers
Aanbevolen voor: muurdisplays voor binnen en buiten: eenvoudig aan te brengen en te verwijderen zonder resten.
Vloerstickers
Aanbevolen voor: Winkelaanwijzingen en promoties: water-, kras- en slipbestendig.

Maak van ramen, muren, auto's en vloeren marketingkansen met bedrukte stickers die lang meegaan. 

Op zoek naar een nieuwe manier om je bedrijf te promoten? Heldere, uitnodigende bedrukte zelfklevende raamstickers kunnen de aandacht trekken van mensen die voorbij rijden en hen ertoe verleiden om later terug te komen. Met makkelijk te verplaatsen muurstickers deel je info over je bedrijf, diensten en producten op een opvallende manier. En als je op zoek bent naar creatieve manieren om klanten door je winkel te leiden of hun aandacht op winkelgedeeltes en promoties te vestigen, dan zijn vloerstickers een aanrader. Aan de slag met de etalage van je winkel of de ramen van je kantoor? Creëer gepersonaliseerde stickers met daarop je openingstijden en contactgegevens. Heb je een plek voor buitenreclame? Vermeld je bedrijfsnaam, logo en website. Onze vinyl en PVC-vrije stickers gaan lang mee en zijn gemaakt om goed te blijven zitten. En als de tijd gekomen is om ze te verwijderen, dan kan dat ook heel gemakkelijk, zonder vieze strepen of vlekken achter te laten. 

Veelgestelde vragen

Volg deze stappen om je stickers makkelijk en met zo weinig mogelijk bubbels aan te brengen:

  1. Maak het oppervlak waar je de sticker gaat plaatsen schoon, zodat het vrij is van stof en vuil.
  2. Als je een raamsticker aan de binnenkant aanbrengt, vernevel dan wat water op het oppervlak. Voor alle anders stickers kun je deze stap overslaan.
  3. Pel het achtervel van de sticker af en breng de sticker aan op het oppervlak. 
  4. Strijk de sticker vanuit het midden glad met behulp van een rakel of recht voorwerp om luchtbellen en overtollige vloeistof te verwijderen.

Volg hetzelfde proces om vloer- en muurstickers aan te brengen, met uitzondering van stap 2.

Beide soorten stickers zijn verkrijgbaar met de plakzijde aan de voorkant of aan de achterkant. Stickers met de plakzijde aan de voorkant (ook wel stickers achter glas genoemd) worden aan de plakzijde bedrukt. Stickers met de plakzijde aan de achterkant (stickers op glas) worden aan de buitenkant van je raam aangebracht. 

Deze bedrukte stickers zijn niet gemaakt voor andere oppervlakken dan glas, gladde muren en sommige vloeren. Maar als je toch stickers op andere oppervlakken wilt gebruiken, dan kun je het met bumperstickers proberen. Hier is meer informatie over het plaatsen van onze verschillende soorten stickers: 

  • Raamstickers: alleen glas
  • Muurstickers: geverfde gipsplaten, kunststof, tegels, glad metaal, verzegeld beton en afgewerkt hout. 
  • Vloerstickers: hardhouten tegels, gewaxt vinyl, laminaat, verzegeld beton.  

Onze bedrukte stickers kunnen gemakkelijk verplaatst worden als je ze voor het eerst aanbrengt, maar we raden niet aan om ze vaak te verwijderen en weer aan te brengen. Daardoor kunnen stof en vuil zich ophopen aan de plakzijde en bobbels veroorzaken. De uitzondering hierop is bedrukt raamfolie, dat kun je zo vaak als je maar wilt verwijderen en opnieuw aanbrengen.

Kies eerst het type sticker dat het beste bij je bedrijf past. Daarna kun je in onze gebruiksvriendelijke ontwerpstudio een ontwerp maken of je eigen ontwerp uploaden. Het is belangrijk om een groot lettertype te kiezen dat gemakkelijk leesbaar is en om veel witruimte te gebruiken. En vergeet niet om je logo en belangrijke informatie erop te zetten, zoals contactgegevens en je bedrijfsnaam, of kortingen voor je klanten.