Verder naar hoofdinhoud

Raamstickers

Doe je voordeel met je meest zichtbare (en waardevolle) ruimte. Verken onze verschillende formaten en materialen voor stickers met plakzijde aan de voor- of achterkant. Details bekijken
Formaat
Materiaal
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • Keuze uit 9 formaten
  • 3 materialen beschikbaar
  • Doorzichtige of niet-doorzichtige achtergrond
  • Opties met plakzijde aan de voorkant of achterkant
  • Levendig, full colour drukwerk

Werk je met een etalage of in een kantoor met grote ramen, glazen wanden of afscheidingen? Maak optimaal gebruik van die waardevolle oppervlakken met unieke raamstickers en maak in je winkel reclame voor uitverkopen, speciale evenementen of zelfs de openingstijden van je bedrijf. Aantrekkelijk promotiemateriaal kan voorbijgangers uitnodigingen om te stoppen en te kijken wat je bedrijf te bieden heeft. Wij kunnen je helpen met zakelijke raamstickers voor verschillenden doeleinden.

Klaar om je raamstickers te gaan ontwerpen? Kies eerst het materiaal voor de achtergrond, doorzichtig of niet-doorzichtig voor extra goede leesbaarheid. Bepaal daarna welke kant van het glas je wilt gebruiken: onze raamstickers zijn beschikbaar in een weerbestendige versie met de plakzijde aan de achterkant en een opvallende versie met de plakzijde aan de voorkant. (Zie hieronder voor meer informatie.) Verken daarna onze vele aanpasbare sjablonen in full colour om er een te zoeken die perfect bij je past.

Als je voor de geperforeerde optie kiest, kun je voor het beste resultaat beter geen witte tekst en kleine lettertypen (minimaal 50 pt) gebruiken. Vervolgens ontvang je de raamstickers en hoef je ze alleen van de achterkant los te halen en op te plakken met behulp van onze optionele gratis rakel. Je bedrukte raamstickers hebben vrijwel geen onderhoud nodig. En dankzij het vinyl met zelfegaliserende folie kun je je raamstickers gemakkelijk verwijderen zonder vlekken of strepen achter te laten.

doorzichtig raam vinyl reclame voor kapsalon

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Raamstickers in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten