Verder naar hoofdinhoud

Visitekaartjes met metallic print

Maak de voorkant van je kaartje oogverblindend met een glinsterende, folie-achtige afwerking. Bekijk volledig aanpasbare ontwerpsjablonen en een gemakkelijke manier om je ontwerp te uploaden. Details bekijken
Formaat
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • 85 x 55 mm
  • 2 papiersoorten
  • Standaard hoeken
  • Levendig full-colour drukwerk
  • Afwerking alleen op de voorkant beschikbaar

Het is dan misschien niet alles goud wat er blinkt, maar het valt wel op. Daarom zijn onze metallic visitekaartjes zo‘n geweldige optie: Een folieachtige afwerking vestigt de aandacht op bepaalde delen van je ontwerp. Het resultaat is een kaartje dat in het oog springt bij bestaande en nieuwe klanten.

Klaar om je metallic kaartje te ontwerpen? Bekijk eerst ons assortiment full-colour ontwerpen. (Als je al een eigen ontwerp hebt, kun je dat gemakkelijk uploaden.) Nadat je een favoriet sjabloon hebt gevonden, kun je het aanpassen met je eigen gegevens. De rest kun je aan ons overlaten: Je ontvangt professionele, verzorgd uitziende kaartjes die je direct kunt gebruiken om indruk te maken.

Milieuvriendelijke papiersoorten.

We zijn er trots op dat we FSC-gecertificeerd zijn en zetten ons in voor het verminderen van onze impact op het milieu en gebruiken papier afkomstig van verantwoord bosbeheer.

Meer weten?
Wij dragen bij aan verantwoord bosbeheer.

FSC-papier dat gecertificeerd is door Rainforest Alliance is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en beschermt het welzijn van lokale gemeenschappen, dieren en het milieu.

Meer weten?

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Visitekaartjes met metallic print in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten