Loading...

Folders

Geef gedetailleerde informatie in een handig, compact formaat. Bekijk 3 vouwwijzen en volledig aanpasbare ontwerpsjablonen. Details bekijken

Fetching compatible options
Vouw
Formaat in gevouwen toestand
Papiergewicht
Papiersoort
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Geef klanten je hele verhaal met zakelijke folders.

  • Keuze uit 6 formaten
  • Keuze uit 4 papiersoorten
  • 3 vouwwijzen
  • Voorgevouwen en gebruiksklaar verzonden
  • Hoeveelheden van 25 tot 20.000
  • Houders van doorzichtig PVC beschikbaar (apart te koop)

Gepersonaliseerd en boordevol informatie
We weten dat je veel te vertellen hebt over je bedrijf. Met folders kun je alle details vermelden in een overzichtelijk, compact ontwerp. Ze zijn een voordelige, professionele optie om te versturen of uit te delen en reclame te maken voor je merk. Kies uit 6 formaten, 3 vouwwijzen en 4 papiersoorten om een folder te maken die bijna net zo uniek is als jouw bedrijf.

Houd klanten betrokken, geïnformeerd en enthousiast
Of je nu reclame maakt voor je makelaardij, je restaurantmenu of je spadiensten, er is altijd een stijl die bij je past. We hebben verschillende papiersoorten beschikbaar, afhankelijk van het formaat en de vouwwijze die je kiest. Kies 2, 3-luik of zigzag voor de ideale pagina-indeling om je boodschap te verspreiden.

Ontvouw de mogelijkheden
Klaar om je folders te ontwerpen? Bekijk dan onze sjablonen per branche of evenement of maak een heel eigen ontwerp met jouw unieke stijl in onze online ontwerpstudio. Misschien wil je een doorzichtige houder van pvc toevoegen om ze makkelijk te kunnen tonen. Wij zorgen voor de rest. Je bedrukte zakelijke folders worden gevouwen en wel bezorgd, klaar voor gebruik.

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Folders in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten