Loading...

USB-sticks

Bedrukte USB-sticks creëren een consistente look waardoor mensen je bedrijf gemakkelijker onthouden. Onze gepersonaliseerde USB-sticks zijn ideaal voor beurzen en bedrijfsevenementen of om al je belangrijke documenten bij de hand te houden.

12 resultaten
Verder naar gefilterde resultaten
12 resultaten


-

Ontwerp USB-sticks met logo of bedrijfsnaam.

Creëer een professionele look met bedrukte USB-sticks. Ze zijn ideaal om mee te nemen naar zakelijke bijeenkomsten of om uit te delen op beurzen zodat mensen je bedrijf onthouden. Gebruik ze om verkoopfolders, bedrijfspresentaties, catalogussen en meer op te bewaren.

Onze bedrukte USB-sticks zijn gemakkelijk te personaliseren. Upload om te beginnen je logo of ontwerp zelf iets heel nieuws met onze aanpasbare illustraties en tekst. In onze intuïtieve online ontwerpstudio kun je je gepersonaliseerde geheugensticks gemakkelijk perfectioneren. Bovendien kunnen onze experts je altijd een helpende hand bieden.

Veelgestelde vragen

Natuurlijk. Je kunt een bestand uploaden in de volgende indelingen: .png, .jpg, .ppt, .ai en .pdf.

Je hebt diverse opties. USB-sticks met drukwerk in 1 kleur of full-colour drukwerk zijn ideaal als promotionele weggevertjes. Lasergravering levert een mooi, permanent eindproduct op dat geschikt is om aan medewerkers cadeau te geven of om te gebruiken tijdens vergaderingen met klanten.

Ja, sommige van onze bedrukte USB-sticks hebben geen minimale bestelhoeveelheid, dus daarvan kun je een enkel exemplaar bestellen. Vergeet niet dat de prijs per stuk daalt naarmate je er meer in je winkelwagentje doet, wat deze promotionele USB-sticks heel voordelig maakt als je ze in grote aantallen koopt.

We hebben verschillende opties, van 1 tot 32 GB. Je kunt filteren op 'USB-capaciteit' om precies de juiste USB-stick te vinden.

We hebben diverse bedrukte USB-sticks, waaronder sticks met draaimechanisme of afneembare dop en zelfs platte kaartsticks (die gemakkelijk in je broekzak of portefeuille passen).