Loading...

Visitekaartjes met spot-UV

Til je netwerkacties naar een hoger niveau door een mooie 3D-glans aan de voorkant van je kaartje toe te voegen. Bekijk volledig aanpasbare ontwerpsjablonen en een gemakkelijke manier om je ontwerp te uploaden. Details bekijken

Fetching compatible options
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Geef een visitekaartje dat opvalt.

 • Keuze uit 2 formaten
 • 2 vormen: standaard of vierkant
 • 2 opties voor hoeken: standaard of ronde hoeken
 • Verhoogde, doorzichtige polymeer glans
 • Levendig full colour drukwerk
 • Afwerking alleen op de voorkant mogelijk

Wil je een visitekaartje ontwerpen dat net zo uniek is als je bedrijf? Dan zijn visitekaartjes met spot-UV een geweldige optie. We voegen een laagje van 0,05 mm doorzichtig polymeer toe aan delen van je ontwerp, zoals de tekst, je logo of beide. Daardoor ontstaat een verhoogd 3D-effect met heel veel glans.

Creëer je eigen visitekaartje met spot-UV door een keuze te maken uit ons assortiment volledig aan te passen ontwerpen, inclusief opties voor specifieke branches. Personaliseer het gekozen ontwerp met belangrijke details zoals je bedrijfsnaam, website en logo. Geef vervolgens aan waar je de verhoogde glans wilt hebben. Pas een afwerking met spot-UV toe op maximaal 75% van het oppervlak van je kaartje.

MOMENTOPNAME BEKIJKEN

24 beoordelingen
Write a Review
Beoordelingsdistributie
 • 5 Sterren
  13
 • 4 Sterren
  3
 • 3 Sterren
  2
 • 2 Sterren
  2
 • 1 Ster
  4
Ontwerpgemak
Productkwaliteit
Productwaarde

Beoordeeld door 24 klanten

Mits wijziging aan de foto zou ik het terug kopen

18 sep. 2023 | tiny

Goed maar had de foto groter verwacht

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Hallo Tiny, bedankt voor de 4 sterren beoordeling. Ik heb een kijkje genomen in je bestelling in je account en om de afbeelding beter tot zijn recht te laten komen adviseer ik om je visitekaartje verticaal georiënteerd te maken en bestellen. Via de e-mail heb ik een voorstelontwerp gemaakt en je hierover een e-mail gestuurd. In afwachting van je terugkoppeling via de mail.


Perfect, dank u.

15 sep. 2023 | Paul

Perfect. Met dank voor de snelle levering.


ik heb dit product al verschillende keren bijbesteld

1 sep. 2023 | sabine

heel tevreden, veel positieve reacties op mijn kaartje


Resultaat niet zoals verwacht en beloofd

31 aug. 2023 | 3D artist

We hadden op voorhand per mail al eens overlegd met Vistaprint en op hun advies een voor een bepaalde uitvoering van visitekaartjes gekozen. Jammer genoeg kun je bij hen geen proefdruk bekomen. Dus afgewerkt en besteld. Vandaag de visitekaartjes binnen gekregen. Het resultaat was teleurstellend. Het logo is door de keuze van afwerking voorgesteld door Vistaprint moeilijk leesbaar. En ook de zaken op de achterzijde vallen te klein uit waardoor ook daar onleesbare elementen aanwezig zijn. Vandaag al contact opgenomen. Oplossingsgeboden advies gekregen en ook een winkeltegoed ter waarde van de onbruikbare visitekaartjes. De klantenservice is bij Vistaprint wel top. Goeie klant bij Vistaprint maar over deze toch ontevreden. We kijken voor een alternatief ontwerp.

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Beste, bedankt voor je beoordeling. Jammer te vernemen dat de visitekaartjes niet het gewenste resultaat hadden. Excuses hiervoor. Ik begrijp uit je beoordeling en bij het nakijken van je account, dat je al chatcontact gehad en mijn collega dit samen met je heeft opgelost. We hanteren een 100% tevredenheidsgarantie en denken dan altijd graag met de klanten mee! Graag tot een volgende keer en fijne dag gewenst.

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Visite kaartjes en bierviltjes

21 aug. 2023 | Jeannine

Al jaren klant en altijd top service!!!


Laat beoordelingen zien 1-5

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Visitekaartjes met spot-UV in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten