Verder naar hoofdinhoud
Loading...

Producten

Standaarden voor spandoeken

Indruk maken begint met opvallen.

Wil je zichtbaarder zijn? Het juiste unieke spandoek kan de aandacht van voorbijgangers of potentiële klanten trekken, vooral op plaatsen of evenementen met veel bezoekers. We hebben bedrukte spandoeken en borden met tal van hoogwaardige, full-colour ontwerpen voor elke gelegenheid, zoals conferenties, evenementen in je winkel of buurtfeesten. Kies om te beginnen de spandoekstijl die het beste bij je project past: spandoeken om op te hangen (met opties voor zowel binnen als voor buiten), roll-up banners (met opties voor indoor handelsbeurzen en outdoor evenementen) en mini roll-up banners (voor op tafel, in restaurants en meer). En als je op enig moment hulp nodig hebt, dan staat ons team voor je klaar met tips en deskundig advies.

Veelgestelde vragen

Meshdoeken hebben kleine gaatjes in het weefsel, waardoor ze ietwat doorzichtig en wat minder levendig dan vinyl zijn. Mesh is erg geschikt voor grote lettertypes en afbeeldingen, terwijl vinyl geschikt is voor complexere ontwerpen.

Metalen hangringen van 12 mm worden meegeleverd met meshdoeken en zijn als optie beschikbaar voor vinyl. Voor roll-up banners zijn ze niet nodig. Hangringen komen 60 cm uit elkaar langs de boven- en onderkant van het spandoek.

Nee, op dit moment niet. We bieden veel verschillende afmetingen, dus de kans is groot dat we een spandoek hebben dat past bij wat je nodig hebt.

Helaas niet. We hebben wel andere H-, L- en X-standaarden voor onze verticale spandoeken van vinyl.

Alleen onze roll-up banners zijn aan beide kanten te bedrukken.