Loading...

Maak van uitpakken een feest met kartonnen brievenbuspakketten.

  • 5 formaten
  • Wit of bruin e-golfkarton van 1,8 mm
  • Levendig, full-colour drukwerk
  • Binnenkant bedrukken mogelijk
  • Blanco, onbedrukte dozen beschikbaar
  • Duurzaam, met sluitklep aan de voorzijde

Op zoek naar standaard onbedrukte dozen? Kijk dan bij onze Onbedrukte verzenddozen.

Verzendklare verpakkingen
Of je nu een webshop, evenementenpromotor of winkel bent: als je een goede indruk met je verpakkingen wilt maken, is de presentatie cruciaal. Brievenbuspakketten zijn een goede manier om klanten enthousiast te krijgen zodra je pakket bezorgd wordt. Je kunt de buiten- én binnenkant van je brievenbuspakket personaliseren om je merk te laten opvallen of het eenvoudig houden met een onbedrukte doos. Een uniek ontwerp is een detail dat je klanten misschien opvalt en dat ze aan anderen laten zien.

Gemakkelijk in elkaar te zetten en te verzenden
Onze brievenbuspakketten van wit of bruin e-golfkarton zijn verkrijgbaar in 5 formaten en zijn stevig genoeg om kleine tot middelgrote artikelen te verzenden zonder dat je extra verpakkingsmateriaal nodig hebt. En de sluitklep aan de voorkant maakt van uitpakken een feest.

3D-ontwerpervaring
Klaar om te ontwerpen? In onze 3D-ontwerpstudio kun je gemakkelijk en zonder stress je brievenbuspakket ontwerpen. Upload je logo of afbeelding en voeg je eigen details zoals achtergronden, patronen en sjablonen toe om een opvallend ontwerp te maken. Zorg ervoor dat je na het uploaden van je bestand de vouwlijnen verwijdert. Als je dit niet doet, worden ze namelijk ook op het uiteindelijke ontwerp geprint. Als je klaar bent, zorgen wij voor de rest: we bedrukken je bestelling professioneel en verzenden hem. Je kartonnen brievenbuspakketten worden kant en klaar bezorgd, klaar om de show te stelen.

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Verzenddozen – bedrukt in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten